Kim Kardashian-Kanye West: Πού θα δημοσιεύσουν την φωτο του μωρού τους

Kim Kardashian-Kanye West: Πού θα δημοσιεύσουν την φωτο του μωρού τους

Ο κύβος ερρίφθη 

Είναι η φωτογραφία που όλος ο κόσμος περιμένει. Από τότε που γέννησε το πρώτο της παιδί στις 15 Ιουνίου, η Kim δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση και εννοείται πως δεν έχει δώσει στους θαυμαστές της αυτό που τόσο θέλουν, δηλαδή να δουν επιτέλους πως είναι η μικρή North.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η Kim Kardashian και ο Kanye West αποφάσισαν να απορρίψουν μια απίστευτα μεγάλη προσφορά περιοδικού για την δημοσίευση της πρώτης φωτογραφίας της μικρής και να ακολουθήσουν την τακτική των φίλων τους Jay Z και Beyonce που ανέβασε στο διαδίκτυο και στους προσωπικούς τους λογαριασμούς την πρώτο φωτο της κόρη τους.

Ενώ, λοιπόν, η μαμά- μάνατζερ ήταν πολύ κοντά στο κλείσιμο μιας συμφωνίας της αξίας των 4.000.000 δολαρίων, χρήματα που θα δίνοντας για φιλανθρωπικό σκοπό, οι γονείς της North άλλαξαν γνώμη.

Άλλωστε τρείς ημέρες μετά τη γέννηση της North ο μπαμπάς της Kanye είχε ξεκαθαρίσει ότι είναι κατά της ιδέας της δημοσιότητας της κόρης του. Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που celebrities επιλέγουν να μην επωφεληθούν οικονομικά από την δημοσιοποίηση του παιδιού τους ακόμα κι αν ο ίδιοι έχουν επιλέξει να… πωλούν τους εαυτούς τους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Πάντως αν θυμηθούμε πως ανακοίνωσε ο τραγουδιστής ότι η Kim Kardashian είναι έγκυος, κατά τη διάρκεια συναυλία του στο Atlantic City όπου σταμάτησε η μουσική ζητώντας από τον κόσμο «Μπορούμε να κάνουμε λίγο θόρυβο για τη μαμά του μωρού μου;», μάλλον κάποια αυθόρμητη κίνηση θα κάνει πάλι το ζευγάρι για τη φωτογραφία του πρώτου τους παιδιού.


Διαβάστε επίσης:

Kim Kardashian- Kanye West: μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το γάμο τους

Γιατί ο Kanye και η Kim Kardashian έβγαλαν την κόρη τους North West;