Δείτε τον Justin Bieber ολόγυμνο και όχι σε βρεφική ηλικία!

Δείτε τον Justin Bieber ολόγυμνο και όχι σε βρεφική ηλικία!

Μα τι κάνει αυτό το αγόρι;

Απίστευτο κι όμως αληθινό, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες του Justin Bieber να τραγουδά ολόγυμνος καλύπτοντας τα απαραίτητα με μια κιθάρα μπροστά στη γιαγιά του! Οι φωτογραφίες που βλέπετε παρουσιάστηκαν στο TMZ και είναι από τον Οκτώβριο του 2012

Τότε ο pop star είχε βρεθεί στο Τορόντο, στο σπίτι της γιαγιάς του για τον εορτασμό της Ημέρας των Ευχαριστιών και είπε να της κάνει μια άνευ προηγουμένου φάρσα.

Την στιγμή, λοιπόν, που όλα τα μέλη της οικογενείας ήταν συγκεντρωμένα είπε να αναπαραστήσει το Full Monty και εμφανίστηκε στη γιαγιά του ολόγυμνος, κρύβοντας τα επίμαχα σημεία με μια κιθάρα. Τι της τραγούδησε; Κάτι αυτοσχέδιο αφού τα λόγια πήγαιναν κάπως έτσι: «'I Loooove you grandmaaaa ... how are youuuu ... helloooo grandma».

Ενώ η οικογένειά και οι φίλοι του το βρήκαν αστείο, η γιαγιά του δεν γέλασε καθόλου και τον παρακάλεσε να πάει πίσω στο δωμάτιό του για να βάλει μερικά ρούχα.

Η γιαγιά του Justin Bieber, είναι και η μεγαλύτερη θαυμάστριά του, μάλιστα πρόσφατα μιλώντας για τον εγγονό της είπε: «Είναι απλά ένα 19χρονο αγόρι. Πριν τον επικρίνουμε, ας πούμε, τι κάνεις 19χρονο αγόρι μου;».


Διαβάστε επίσης:

Ποιος διάσημος star έκανε την ανάγκη του σε κουβά προκαλώντας σάλο;

Justin Bieber: τι φοβάται και προσλαμβάνει συνέχεια σωματοφύλακες