Καλέ, ξαπλώστρες εκεί στο Malibu δεν έχετε; Super star ξάπλα στην πετσέτα

Καλέ, ξαπλώστρες εκεί στο Malibu δεν έχετε; Super star ξάπλα στην πετσέτα

Θα μας τρελάνεις; 

Η χλιδή είναι συνώνυμη με τη ζωή της Victoria Beckham για αυτό άλλωστε και μας προκάλεσε μεγάλη εντύπωση η φωτογραφία που τη δείχνει στη παραλία του Malibu ξαπλωμένη στην πετσέτα της και φόντο έναν πορτοκαλί φράχτη κατασκευής.

Φορώντας ένα τζιν σορτσάκι, ένα μαύρο μπλουζάκι, σαγιονάρες και καπέλο, πραγματικά αν δεν ανέβαζε η ίδια τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο διαδίκτυο δεν υπήρχε περίπτωση να πιστέψουμε στη γνησιότητά της.

Η star που φιγουράρει στα εξώφυλλα της Voque, το fashion icon και σύζυγος του David Beckham δεν χαλαρώνει σε κάποια παραλία με ανέσεις τύπου ξαπλώστρες, ποτά κοκ. Μάλιστα το σοκ ήταν μεγάλο και για την ίδια που σχολίασε την συγκεκριμένη φωτογραφία γράφοντας: «Νόμιζα ότι το Malibu έπρεπε να είναι λαμπερό! Δείτε πίσω τον φράκτη!».

Δίπλα της βρίσκεται η καλή της φίλη και σύζυγος του chef Gordon, Tana με μαύρο κολάν και καπελάκι. Πάντως αυτή η φωτογραφία έρχεται να συμπληρώσει τα λεγόμενα της Victoria όπου σε συνέντευξή της δήλωσε ότι με τον David Beckham έχουν μια πολύ φυσιολογική οικογένεια.

Στα λόγια, βέβαια, γιατί στην πραγματικότητα το life style της συγκεκριμένης οικογένειας είναι ζηλευτό.


Διαβάστε επίσης:

Η απόλυτη καταστροφή; Ποια star κυκλοφόρησε με αυτό το... ξεσκισμένο τζιν;

Χάλασε ο κόσμος: Δείτε τη Victoria Beckham να κάνει... χαρούλες στους λόφους του Hollywood