Aλλαγή καριέρας; Η Kristen Stewart αποφάσισε να σπουδάσει αγγλική λογοτεχνία!

Γωγώ Φούντα
Aλλαγή καριέρας; Η Kristen Stewart αποφάσισε να σπουδάσει αγγλική λογοτεχνία!

Καιρός ήταν να κάνει και κάτι φυσιολογικό...

Mπορεί η Kristen Stewart να είναι μία από τις μεγαλύτερες stars αυτή τη στιγμή του πλανήτη, και μπορεί ποτέ, τουλάχιστον για την ώρα να έχει ξεμείνει από δουλειά και προτάσεις, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός: Μάθε τέχνη κι άστηνε κι αν πεινάσεις πιάστηνε!

Έτσι λοιπόν, στο πλαίσιο των γενικότερων αλλαγών που ακολούθησαν τον επεισοδιακό της χωρισμό από τον Robert Pattinson, η 22χρονη star αποφάσισε να το ρίξει στην μελέτη και τα βιβλία και να σπουδάσει αυτό που πάντα ήθελε! Γράφτηκε στο πανεπιστήμιο της California λοιπόν για να μελετήσει την Αγγλική Λογοτεχνία και γιατί όχι, στο μέλλον να το κάνει και επάγγελμα!

Όπως καταλαβαίνετε φυσικά, δεν πρόκειται να δούμε την Kristen στα αμφιθέατρα, προς απογοήτευση των συμφοιτητών της, αλλά θα παρακολουθεί τα μαθήματα μέσω ίντερνετ! Μία, θα λέγαμε αρκετά τονωτική ένεση στο κουρελιασμένο, εσχάτως, προφίλ της διάσημης ηθοποιού.

Διαβάστε επίσης:

«Όσο κι αν μ' αρέσει το πέος, δεν τα έχω με τον Robert Pattinson»! Ποια το είπε για μας πείσει ότι δεν είναι ζευγάρι με τον star;

Kristen Stewart προς φωτογράφο: «Δεν αξίζεις να αναπνέεις τον ίδιο αέρα με μένα»!(video)

H Katy Perry απολογείται στην Kristen Stewart για τη σχέση της με τον Pattinson