«Δεν ήρθα στο Las Vegas για sex και ναρκωτικά αλλά για αυτοκίνητα και όπλα»! Ποια star έκανε τη δήλωση αυτή;

Γωγώ Φούντα
«Δεν ήρθα στο Las Vegas για sex και ναρκωτικά αλλά για αυτοκίνητα και όπλα»! Ποια star έκανε τη δήλωση αυτή;

Παραλίγο να το παρεξηγήσουμε το κορίτσι!

Oι stars όσο να πεις έχουν περίεργα και ιδιαίτερα γούστα, κάτι που ως ένα σημείο δικαιολογείται και από το lifestyle τους! Είναι όμως και μερικοί, που δεν σταματούν να μας εντυπωσιάζουν με τις δηλώσεις και τις συνήθειές τους!

Μία από αυτές, είναι και η Michelle Rodriguez, η σέξι πρωταγωνίστρια των ταινιών Fast And Furious η οποία είπε να περάσει ένα... ήρεμο σαββατοκύριακο στην πόλη της αμαρτίας που δεν είναι άλλη από το Las Vegas! Αν νομίζατε ότι η Rodriguez βρέθηκε εκεί, προκειμένου να διασκεδάσει και να κάνει και όλα τα υπόλοιπα αμαρτωλά που συνοδεύουν τη φήμη της πόλης αυτής, φρόντισε να διαβεβαιώσει μέσω Twitter ότι οι λόγοι που βρέθηκε εκεί, είναι εντελώς διαφορετικοί: «Δεν ήρθα στο Las Vegas για sex, ναρκωτικά και ξενύχτι! Ήρθα για τα αυτοκίνητα και τα... όπλα»!

Ακριβώς αυτά είναι και τα περίεργα γούστα της ηθοποιού, καθώς έχει δηλώσει πολλές φορές ότι έχει αδυναμία στα γρήγορα αυτοκίνητα και τα όπλα, στο πλαίσιο πάντα της εκπαίδευσης, όπως έσπευσε να διευκρινίσει. Πάντως, αν κρίνουμε από τις συχνές συλλήψεις της για επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρρεια αλκοόλ, μάλλον πήγε στο Las Vegas για... όλο το πακέτο!

Διαβάστε ακόμη:

Καλέ, ξαπλώστρες εκεί στο Malibu δεν έχετε; Super star ξάπλα στην πετσέτα

Τι κάνει η Victoria Beckham όταν η οικογένειά της κοιμάται;

Ποιος star δήλωσε ότι θέλει να γλείψει παγωτό από το κορμί της Nicole Scherzinger;