Δείτε το νέο επαγγελματικό βήμα του David Beckham

Δείτε το νέο επαγγελματικό βήμα του David Beckham

Ο συνεταιρισμός με τον πασίγνωστο chef Gordon Ramsay

Χρειάζεται ακόμα χρόνος για να ολοκληρωθεί το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του David Beckham και του chef Gordon Ramsαy, ωστόσο οι καλοφαγάδες του Λονδίνου πήραν μια μικρή γεύση για το τι θα περιμένουν με τις εικόνες που μπορείτε να δείτε στη gallery.

Όπως πολύ καλά καταλάβατε, πρόκειται για ένα καφέ- εστιατόριο που θα φέρει την υπογραφή του πασίγνωστου chef και καλού φίλου του πρώην ποδοσφαιριστή, Gordon Ramsαy.

Ο χώρος και γενικότερα η διακόσμηση, θα παραπέμπει σε μια σοφίτα με παράθυρα παλιά όπως των εργοστασίων, γυμνά τούβλα στους τοίχους και έπιπλα σε ουδέτερα χρώματα. Τα σχέδια φέρουν την υπογραφή του Russel Sage με τον οποίο ο γνωστός chef έχει ξανά συνεργαστεί στο παρελθόν.

Η κουζίνα του εστιατορίου θα είναι ανοιχτή, ώστε ο κόσμος να βλέπει τους μάγειρες σε δράση και η επωνυμία του χώρου θα είναι Union Street Café.

Η επιχείρηση αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες της για το κοινό τον Σεπτέμβριο ενώ αυτή τη στιγμή θυμίζει εργοτάξιο όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία που ανέβασαν στο twitter με το σχόλιο: «Σχοινιά, καλώδια παντού! Σε καλό δρόμο είμαστε»!

Διαβάστε επίσης:

Χάλασε ο κόσμος: Δείτε τη Victoria Beckham να κάνει... χαρούλες στους λόφους του Hollywood

Δεν θα πιστεύετε ποιου διάσημου ζευγαριού αδερφές είναι οι χαμογελαστές κυρίες