Jennifer Aniston: «Μεγαλώνω και το σώμα μου δεν ανταποκρίνεται το ίδιο»

Jennifer Aniston: «Μεγαλώνω και το σώμα μου δεν ανταποκρίνεται το ίδιο»

Τι κάνει η σταρ για να διατηρήσει τη γραμμή της;

Η Jennifer μίλησε στο Yahoo για τις θυσίες που έκανε προκειμένου να αποκτήσει το γυμνασμένο και σφρυγιλό σώμα που μας εντυπωσιάζει στη νέα της ταινία.

'Με πολλή δουλειά και αφοσίωση σε σκληρή προπόνηση και διατροφή. Καθίσματα και για ανεβασμένους γλουτούς κάνει καλό η yoga! Όπως και η Μέθοδος Bar (Bar Method) – το έχετε αυτό εκεί; Πιστέψτε με, κάνει δουλειά εσωτερικά και τα ανεβάζει όλα!'

Η μέθοδος αυτή σμιλεύει το σώμα και είναι η αγαπημένη των σταρ τελευταία μιας και δυναμώνει τον κορμό με τεχνικές χορού και φυσικοθεραπείας. Η Jennifer αισθάνεται άνετα με το σώμα της και δεν έχει πρόβλημα να κυκλοφορεί γυμνή παρά τα 44 της χρόνια, όμως προσπαθεί να το αποφεύγει για να διατηρεί το μυστήριο.

Η ηθοποιός παραδέχεται πως όσο μεγαλώνει τόσο αλλάζει το σώμα της και όλα γίνονται πιο δύσκολα. 'Μου αρέσει να τρέχω πρώτο πράγμα το πρωί- από 20 λεπτά έως και μία ώρα. Είναι έυκολο να εθιστείς στο συναίσθημα ευφορίας του πρωινού ιδρώτα μετά το τρέξιμο. Ξυπνά το σώμα. Έχω παρατηρήσει διαφορά, αλήθεια. Το σώμα μου δεν είναι όπως παλιά. Όλα είναι πιο δύσκολα όσο μεγαλώνω, δεν αισθάνομαι το ίδιο πια'.

Διαβάστε ακόμη:

Μήπως η Aniston δεν ξεπέρασε ποτέ τον Pitt; Δείτε πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι θα ταξιδέψει στην ίδια πτήση με τη Jolie

Αυτή είναι η ολοκαίνουργια συλλογή που σχεδίασαν οι αδελφές Olsen και αναμένεται να ξεπουλήσει (φωτός)