Ποιος γοητευτικός σταρ είπε: «Είμαι ο μεγαλύτερος εραστής μετά τον Casanova»

Ποιος γοητευτικός σταρ είπε: «Είμαι ο μεγαλύτερος εραστής μετά τον Casanova»

«Ο άνθρωπος δεν είναι μονογαμικό είδος», επιμένει...

wenn20408503

O Ethan Hawke, μεγαλώνει και ενώ άλλοι ωριμάζουν, εκείνος βρίσκει το δικό του τρόπο να ερμηνεύσει τα πράγματα. Μιλώντας για την ταινία Before Midnight η οποία είναι αυτοβιογραφική, ο ηθοποιός αποφεύγει μία ερώτηση για τον τρόπο με τον οποίο κάνει σεξ απαντώντας ως εξής: 'Είμαι ο πιο δυναμικός εραστής που έχει δει ο κόσμος μετά τον Giacomo Casanova'.


Όταν η συζήτηση προχώρησε στο γάμο και την απιστία εκείνος είπε: 'Ζούμε σε μία απόλυτα Βικτωριανή εποχή. Όλοι θέλουν να πιστέψουν πως ερωτεύεσαι και η μονογαμία παύει να είναι πρόβλημα. Το θέμα είναι πως ο άνθρωπος δεν είναι μονογαμικό ον. Όποιος πιστεύει το αντίθετο πρέπει να πάει να τον δει γιατρός'.

Ο Εthan Hawke, είπε πολλά, εμείς θα κρατήσουμε μια συμβουλή/διαπίστωση του παππού του για το τέλος που ήταν σχετικά πιο .. αθώα: 'Ο παππούς μου, μου είπε πως το καλύτερο πράγμα σε σχέση με τα γηρατειά είναι πως όταν φτάνεις 90, δεν σε τρομάζει τίποτα και τους βρίσκεις όλους ελκυστικούς. Όταν είναι 30, μια 50άρα σου φαίνεται κάπως. Αλλά όταν πας 70 μια 50άρα είναι σούπερ! Όταν δε είσαι 90, μια 60άρα είναι απίστευτα hot.'

Είναι προφανές σε ποιον έμοιασε!

Διαβάστε ακόμη:

Ο Ethan Hawke και η Julie Delpy στην Αθήνα

Η απίστευτη μεταμόρφωση γνωστού ηθοποιού: Τον αναγνωρίζετε;