Δείτε τι "κρύβει" στο τσαντάκι του make-up η Kim Kardashian

Δείτε τι "κρύβει" στο τσαντάκι του make-up η Kim Kardashian

Ποια προϊόντα χρησιμοποιεί και πόσο κοστίζουν

Η Kim Kardashian αποφάσισε να μοιραστεί με τους αναγνώστες της MailOnline το περιεχόμενο της τσάντας με τα καλλυντικά της. Αν και είμαστε σίγουροι ότι θα περιμένατε να δείτε μια σειρά από τα πιο ακριβά καλλυντικά που κυκλοφορούν στην αγορά σας πληροφορούμε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού το κάθε προϊόν που χρησιμοποιεί δεν ξεπερνά τα 15 -22 ευρώ (20-30 δολάρια).

Ας δούμε μαζί όμως τα μυστικά της ομορφιάς της Kim Kardashian: Moroccan Oil αξίας 11 ευρώ (15 δολαρίων). "Αυτό πραγματικά με βοηθά να κάνω τα μαλλιά μου πιο μαλακά". Dove Body Scrub: Αυτό το προϊόν είναι ο σύμμαχος της Kim για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και κοστίζει μόλις 6 ευρώ (8 δολάρια). "Το αγαπώ αυτό το προϊόν". Bio Oil, αξίας 9 ευρώ ( 11,99 δολάρια). Όπως είπε η Kim "προλαμβάνει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια μου και τις ραγάδες πάνω από το σώμα μου".

Επίσης η Kim Kardashian μαζί με τις αδελφές της έχει σχεδιάσει μια σειρά από προϊόντα ομορφιάς όπως το Kardashian Intimate Spotilight, "Προσθέτει μια όμορφη λάμψη στα ζυγωματικά και στη μύτη. Είμαι ερωτευμένη με αυτό το προϊόν". Ενώ από την ίδια σειρά επιλέγει μάσκαρα και Lip gloss.

Τέλος, για να ξεβαφτεί έχει επιλέξει τα μαντιλάκια Νeutrogena make-up remover τα οποία έχουν κόστος 5 ευρώ ( 6,99 δολάρια)

Διαβάστε επίσης:

Kim Kardashian- Kanye West: μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το γάμο τους

Η Kim Kardashian αγόρασε τουαλέτες από ατόφιο χρυσάφι