Ποια star θέλει να παχύνει για το γάμο της αναζωπυρώνοντας τις φήμες περί ανορεξίας;

Γωγώ Φούντα
Ποια star θέλει να παχύνει για το γάμο της αναζωπυρώνοντας τις φήμες περί ανορεξίας;

Άλλες αδυνατίζουν αυτή θέλει να παχύνει!

Έχουμε συνηθίσει όταν μία γυναίκα πρόκειται να παντρευτεί, να κάνει λίγη διαιτούλα, να κάνει και τη γυμναστική της και γενικότερα να τρέχει από δω κι από κει για καλωπισμούς ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο εντυπωσιακή εκείνη την ημέρα!

Ξεχάστε όσα ξέρατε μέχρι τώρα γιατί υπάρχει κάποια η οποία όχι μόνο δεν θέλει να αδυνατίσει για την ημέρα του γάμου της αλλά θέλει να παχύνει και μάλιστα να ανέβει 2 νούμερα! Ο λόγος για τη διάσημη ηθοποιό Kate Bosworth η οποία σε λίγο καιρό παντρεύεται τον αρραβωνιαστικό της Michael Polish και όπως είπε στις φίλες της βρίκεται ήδη σε διαδικασία αυστηρής... υπερφαγίας προκειμένου να βάλει κανά κιλό!

Η είδηση αυτή ήρθε μία περίοδο όπου οι φήμες περί ανορεξίας της ηθοποιού όσο πάνε και φουντώνουν μιας και η υπερβολικά αδύνατη σιλουέτα της έχει ανησυχήσει πολλούς. Μάλλον δεν έβρισκε φόρεμα στο μέγεθός της γι' αυτό και το πήρε απόφαση να φάει κάτι παραπάνω. Οι ισχυρισμοί της ότι όλα αυτά τα χρόνια λιμοκτονεί για ρόλους δεν μας πείθει γιατί πολύ απλά... σχεδόν δεν υπάρχει στον κινηματογράφο!

Ελπίζουμε να βρει σύντομα τον εαυτό της και να είναι μία πολύ όμορφη νύφη!

Διαβάστε ακόμη:

Η Jennifer Lopez είχε άγιο, μάθετε τι σοκαριστικό της συνέβη

Την αναγνωρίζετε; Aπό μπροστά κυρία και από πίσω...

Δείτε τον Αλέκο Συσσοβίτη ολόγυμνο στη Μύκονο!