ΜTV VMAs: Ο Harry Styles και το... ασίγαστο πάθος του μας έδωσαν την πιο αστεία φωτογραφία των βραβείων!

Γωγώ Φούντα
ΜTV VMAs: Ο Harry Styles και το... ασίγαστο πάθος του μας έδωσαν την πιο αστεία φωτογραφία των βραβείων!

To παιδί δεν κρατιέται λέμε!

Τα MTV VMAs αποτελούν πια παρελθόν και αφού μιλήσαμε για τους νικητές, για τις εμφανίσεις των star και για το ποιοι πήγαν και ποιοι έλειπαν, ήρθε η ώρα να ξετιλύξουμε ένα κουβάρι ερωτικό στο οποίο εμπλέκονται όχι ένας, ούτε δύο αλλά τέσσερις huge, πιο huge δεν έχεις, stars!

O άντρας της υπόθεσης είναι το 19χρονο teen idol Harry Styles, ο οποίος πήγε στα βραβεία με ιδιαίτερη σεξουαλική θα λέγαμε διάθεση! Ως γνωστόν, ο Styles υπήρξε ζευγάρι με μία εκ των νικτριών της βραδιάς την Taylor Swift! Αφού λοιπόν η Taylor ευχαρίστησε δημόσια τον πρώην της που τη βοήθησε στη συγγραφή των... αριστουργημάτων της, τα οποία την οδήγησαν και στην νίκη-δικαίωση, κίνησε σιγά σιγά να κάτσει στη θέση της! Ο φωτογραφικός λοιπόν, ο οποίος είναι πανταχού παρών, έπιασε τον Styles να χαζεύει, με ιδιαίτερο θα λέγαμε ενδιαφέρον, τα οπίσθια της πρώην του, χωρίς λογικά να τον ενδιαφέρει και πολύ αν θα τον δουν ή όχι!

Στη συνέχεια, και επειδή το αγόρι αυτό είναι αχόρταγο, και αφού ξεπέρασε τη θέα των οπισθίων της Swift, βρήκε αλλού ενδιαφέρον και μάλιστα πολλών αστέρων, καθώς φλέρταρε και με την Rihanna και με την Lady Gaga, βγάζοντας ακατάπαυστα φωτογραφίες με τις διάσημες τραγουδίστριες!

Και καλά με την Rihanna, η οποία αν και απλή για ακόμη μία φορά έγινε το επίκεντρο, με τη Gaga πώς στο καλό του βγήκε να φλερτάρει, βλέποντας μπρσοτά του μία αναμαλλιασμένη με... κοχύλια στα επίμαχα; Harry έχεις ψυχολογικά...

Διαβάστε ακόμη: