Κι όμως αυτός είναι ο άντρας με τον οποίο φημολογείται ότι βγαίνει η Kristen Stewart!

Γωγώ Φούντα
Κι όμως αυτός είναι ο άντρας με τον οποίο φημολογείται ότι βγαίνει η Kristen Stewart!

Και νά 'ταν μόνο η εμφάνιση;

Αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ιντριγκαδόρικα, πολυσυζητημένα και... παθιασμένα διάσημα ζευγάρια των τελευταίων χρόνων, ήταν ο Robert Pattinson και η Kristen Stewart! Mάλιστα, όσο ενδιαφέρουσα ήταν η σχέση τους, άλλο τόσο, ίσως και περισσότερο, ήταν ο άκρως επεισοδιακός χωρισμός τους!

Τώρα πια, και μιας και οι δύο superstars έχουν χωρίσει οριστικά, είπε ο καθένας να μαζέψει τα κομμάτια του και να φτιάξει τη ζωούλα του! Και ενώ ο Robert κάνει βήματα προς τα μπροστά, καθώς εκτός του ότι του χρεώνουν κάθε βδομάδα και άλλη κατάκτηση, φημολογείται έντονα ότι βγαίνει με την Riley Keough, εγγονή του βασιλιά Elvis, η Kristen φαίνεται ότι βρίσκεται σε σύγχυση με αποτέλεσμα οι επιλογές να μην είναι και οι καλύτερες!

Ο νέος της αγαπημένος λοιπόν, σύμφωνα με τα ξένα tabloids, είναι ο Lane Garrison, με τον οποίο συμπρωταγωνιστεί στη νέα της ταινία, Camp X-Ray! Οι δυο τους, ταίριαξαν από την πρώτη στιγμή, με αποτέλεσμα να περνούν τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο τους μαζί, ενώ άνθρωποι από το περιβάλλον τους υποστηρίζουν ότι απολαμβάνουν πολύ ο ένας τη συντροφιά του άλλου!

Το κακό της υπόθεσης βέβαια, ή μάλλον το σκοτεινό, δεν είναι ότι ο Lane ρίχνει 10 χρόνια στην Kristen, ούτε ότι είναι ολίγον... ασχημούλης, αλλά ότι είναι πρώην... φυλακόβιος καθώς το 2007 και οδηγώντας μεθυσμένος σκότωσε και εγκατέλειψε ένα αγόρι 17 ετών! Η οικογένεια της star όπως είναι φυσικό, δεν θέλει ούτε να ακούσει για τη σχέση αυτή, ενώ ο αδερφός της Kristen κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να σώσει το τομάρι της αδερφής του! Να σημειωθεί ότι ο Garrison είχε και πρόσφατα μπλεξίματα με την αστυνομία καθώς συνελήφθη για τον από τον ξυλοδαρμό της τότε φίλης του!

Kristen δε σε βλέπουμε καλά...

Διαβάστε επίσης:

Τα καυτά φιλιά του Robert Pattinson με την παρτενέρ του

Aλλαγή καριέρας; Η Kristen Stewart αποφάσισε να σπουδάσει αγγλική λογοτεχνία!

Kristen Stewart προς φωτογράφο: «Δεν αξίζεις να αναπνέεις τον ίδιο αέρα με μένα»!(video)