Η Katie Holmes τώρα και σχεδιάστρια μόδας

Η Katie Holmes τώρα και σχεδιάστρια μόδας

Το πρώτο show της νέας της σειράς είναι γεγονός.

Μπορεί μερικές φορές να το ξεχνάμε, αλλά η Katie Holmes δραστηριοποιείται πλέον και στο χώρο της μόδας. Η νεαρή ηθοποιός θέλει να τα κάνει όλα. Σύζυγός του Tom Cruise, το οποίο απαιτεί γερά νεύρα όπως φαίνεται, μάνα της κακομαθημένης Suri και τώρα fashion designer. Η κυρία Cruise ένωσε τις δυνάμεις της με τη στυλίστρια Jeanne Yang και δημιούργησε τη σειρά ρούχων Holmes& Yang. Πριν από μερικές μέρες, οι δύο φίλες που ανανέωσαν το συμβόλαιό τους με τα Barneys για άλλους οκτώ μήνες, έκαναν την πρώτη επίσημη παρουσίαση της συλλογής τους.

«Θέλαμε να δημιουργήσουμε άνετα ρούχα που μπορεί κανείς να φορέσει όλη μέρα, από το meeting μέχρι το βραδινό ραντεβού.» Η αποστολή πέτυχε και η συλλογή κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις. Χρησιμοποιώντας μία χρωματική παλέτα κλασικών χρωμάτων όπως το ναυτικό μπλε, το μαύρο και το μπεζ, η συλλογή αποτελείται από κομψές μπλούζες, σατέν ολόσωμες φόρμες, μηχανόβια δερμάτινα μπουφάν και ανδρόγυνα blazer.
Η καινούρια ενασχόληση της Katie Holmes φαίνεται να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, αλλά θα έπρεπε και εκείνη να κάνει κάτι, όπως ας πούμε να ακολουθήσει το παράδειγμα της κολλητής της φίλης Victoria Beckham που φοράει σχεδόν αποκλειστικά τα ρούχα που σχεδιάζει.