Ποια celebrity η οποία έχει ακούσει τα χίλια μύρια για τα κιλά της, έχει μείνει πλέον μισή;

Γωγώ Φούντα
Ποια celebrity η οποία έχει ακούσει τα χίλια μύρια για τα κιλά της, έχει μείνει πλέον μισή;

Φαίνεται ότι η κακή κριτική είχε αποτελέσματα!

Mπορεί κάποτε να ήταν ένα από τα μεγαλύτερα teen idols των ΗΠΑ και μπορεί να είχε ένα κορμί και γενικότερα μία άκρως ζηλευτή εμφάνιση, αλλά τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως η πάλαι ποτέ λολίτα της αμερικανικής τηλεόρασης Mischa Barton, έχει χάσει την αίγλη και την ομορφιά της!

Δεν είναι μόνο τα αμέτρητα προβλήματα με τα ναρκωτικά που βγήκαν στο προσκήνιο, αλλά η κατάθλιψη που ακολούθησε τις περιπέτειες με τη δικαιοσύνη και φυσικά τα σχόλια του Τύπου σχετικά με την ψυχική της κατάσταση, που τελικά την οδήγησαν να βάλει κιλά, σε σημείο μάλιστα που να μην αναγνωρίζεται!

Αφού λοιπόν άκουσε τα εξ' αμάξης και για το σώμα της, είδε κι απόειδε και αποφάσισε να κάνει μία νέα αρχή! Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, τσάκωσε τη διάσημη ηθοποιό φανερά αδυνατισμένη και ανενωμένη στους δρόμους του Hollywood! Το μαύρο εφραμοστό παντελόνι που φορούσε κολάκευε τις καμπύλες της, ενω το στιλ της ήταν για ακόμη μία φορά υποδειγματικό, παρά το γεγονός ότι ήταν εντελώς ακατάλληλο για τις υψηλές θερμοκρασίες της περιοχής, είπαμε δεν είναι και απολύτως καλά ακόμα!

Ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι και η προσπάθειά της να έχει αντίκρυσμα ώστε να θυμίσει και πάλι την Marissa Cooper, την ηρωίδα από το O.C η οποία την έκανε διάσημη.

Διαβάστε επίσης:

Ποια star απογοητεύτηκε από την υποκριτική και ασχολείται επαγγελματικά με τα... σκυλιά;

Τρομάξαμε να τη γνωρίσουμε: Ποιο διάσημο κορίτσι δε θυμίζει πια τον εαυτό του;

Η απόλυτη μεταμόρφωση: Ποια star πήρε πολλά κιλά σε ένα μόλις χρόνο;