Ποια διάσημη και supersexy ηθοποιός τριγυρνάει με φαρδιά ρούχα και καπνίζει σαν μόρτης;

Γωγώ Φούντα
Ποια διάσημη και supersexy ηθοποιός τριγυρνάει με φαρδιά ρούχα και καπνίζει σαν μόρτης;

Γιατί άνθρωπος είναι κι αυτή τελοσπάντων!

Μπορεί να είναι μία από τις πιο σέξι και εντυπωσιακές παρουσίες του Hollywood, ωστόσο αυτό δεν την εγκλώβισε ποτέ στον ρόλο της γατούλας και της μοιραίας μιας και κάνει συχνά πυκνά προσπάθειες, αποτυχημένες βέβαια, να αγνοήσουμε την απίστευτη ομορφιά της και να επικεντρωθούμε σε άλλα πιο ουσιώδη πράγματα.

Ο λόγος φυσικά για τη διάσημη ηθοποιό Charlize Theron, την οποία τσάκωσε ο φωτογραφικός στα γυρίσματα της νέας της ταινίας Dark Places να τριγυρίζει και να καπνίζει σαν... μόρτης! Φορώντας ένα ξεβαμμένο τζιν, καπελάκι τζόκει και φαρδιά μπλούζα, μπορεί στην αρχή όντως να δυσκολευτήκαμε να την αναγνωρίσουμε, αλλά όπως και να το κάνεις η ομορφιά και οι αναλογίες είναι δύσκολο να κρυφτούν!

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός, σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ ενθουσιασμένη για τη συγκεκριμένη ταινία, καθώς η ηρωίδα που υποδύεται έχει πολλά κοινά με την ίδια και κυρίως με τα ταραγμένα παιδικά της χρόνια, μιας και είναι γνωστό ότι η 15χρονη τότε Charlize είδε την μητέρα της να σκοτώνει μπροστά στα μάτια της τον αλκοολικό πατέρα της. Μάλιστα πολλοί λένε ότι η star έχει βάλει πλώρη για το δεύτερο αγαλματίδιο της καριέρας της.

Εμείς έχουμε να πούμε ότι και με την αμφίεση αυτή να πάει στα Oscar, πάλι θεά θα είναι!

Διαβάστε επίσης:

H πιο όμορφη γυναίκα του Hollywood: Δείτε την υπέροχη Charlize Theron με μαγιό!

Για το παρελθόν λέω και κλαίω: Αυτοί είναι οι stars με τις πιο τραγικές ιστορίες!

Sexy celebrities με κοντά μαλλιά