Eνώ όλες γδύνονται αυτή... ντύθηκε! Τι συνέβη στην Rihanna και αποφάσισε να βάλει ρούχα;

Γωγώ Φούντα
Eνώ όλες γδύνονται αυτή... ντύθηκε! Τι συνέβη στην Rihanna και αποφάσισε να βάλει ρούχα;

Περαστικά να είναι κορίτσι μου!

Είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο σέξι star του πλανήτη με τα μέσα να ασχολούνται συνεχώς μαζί της καθώς εκτός του ότι ξέρει πολύ καλά το συγκεκριμένο παιχνίδι, κάνει τα πάντα, επί καθημερινής θα λέγαμε βάσεως, ώστε να προκαλεί και να τραβάει την προσοχή!

Ο λόγος φυσικά για την Rihanna η οποία για ακόμη μία φορά κατάφερε να μας σοκάρει με τρόπο που... δεν θα περιμέναμε ποτέ! Μιας και την περίοδο αυτή, τον ρόλο των απόλυτων γυμνών της μουσικής σκηνής έχουν αναλάβει η Miley Cyrus και η Lady Gaga, να δείτε που τα μοιράζουν, η RiRi, επειδή είναι και μία κλάση πιο πάνω είπε να κάνει ακριβώς το αντίθετο: Ενώ όλες γδύνονται αυτή... ντύθηκε!

Και όταν λέμε ντύθηκε το εννοούμε με όλη τη σημασία της λέξης, μιας και η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε σε βραδινή της έξοδο, να σημειωθεί αυτό παρακαλώ, ντυμένη από την κορυφή μέχρι τα νύχια! Και κλειστό πουκάμισο και σακάκι, και τζιν παντελόνι χωρίς ίχνος σκισίματος! Θεά ήταν σίγουρα για ακόμη μία φορά καθώς απέδειξε περίτρανα, όχι μόνο ότι αν θέλει μπορεί, αλλά και ότι είναι πραγματικά ένας χαμαιλέων της μουσικής, κάτι σαν την Μadonna ένα πράγμα!

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι δεν έχουμε ιδέα πόσο θα κρατήσει η σεμνότυφη φάση της Rihanna και τι ήταν αυτό που την έσπρωξε στην απόφαση αυτή, ίσως και υψηλός πυρετός! Το μόνο που ξέρουμε πάντως, είναι ότι αν υιοθετήσει για τα καλά το εν λόγω στιλ, τα αρσενικά του κόσμου τούτου ίσως κατακλύσουν δρόμους και πλατείες για να διαμαρτυρηθούν! Εδώ που τα λέμε δεν είχε μείνει και τίποτα που να μην έχει δείξει!

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι η... Molly και τι σχέση έχει με τη Rihanna και τη Miley Cyrus;

Rihanna: Κορμί vs φόρεμα, σημειώσατε Χ

H Rihanna αποκτά το δικό της reality fashion show!