Ποια διάσημη τηλεπερσόνα εμφανίστηκε σε συνέντευξη Τύπου μία δεκαετία (και βάλε) νεότερη;

Γωγώ Φούντα
Ποια διάσημη τηλεπερσόνα εμφανίστηκε σε συνέντευξη Τύπου μία δεκαετία (και βάλε) νεότερη;

Είχε επίσημη εμφάνιση και φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό της!

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Λονδίνο λίγες ώρες πριν, για να παρακολουθήσει τη συνέντευξη Τύπου των συντελεστών του δημοφιλούς show The X Factor εν' όψει της νέας σεζόν! Όλοι οι συντελεστές καθώς και οι κριτές του δημοφιλούς show, Nicole Scherzinger, Louis Walsh και Gary Barlow έδωσαν το παρών αλλά η απουσία κάποιου δεν μπόρεσε να μείνει ασχολίαστη!

Ναι λοιπόν ο κόσμος έψαχνε απεγνωσμένα τη Sharon Osbourne αλλά εκείνη άφαντη και στη θέση της μόνο μία κυρία που κάπως της έφερνε με τεράστια μαύρα γυαλιά και το χαρακτηριστικό κοντό κόκκινο μαλλί της, η οποία όμως φαινόταν τουλάχιστον μία δεκαετία νεότερη! Και να ως διά μαγείας, η κυρία έβγαλε τα γυαλιά της και αποκαλύφθηκε η Sharon ή τελοσπάντων η πολύ μικρότερη αδερφή της! Βλέπετε η διάσημη τηλεπερσόνα εμφανίστηκε με ένα πρόσωπο εντελώς διαφορετικό καθώς λίγες μόλις μέρες πριν είχε επισκεφθεί τον πλαστικό της χειρουργό για ένα ολικό ρεκτιφιέ!

Όπως καταλαβαίνετε, και επειδή φυσικά όλοι αντιλήφθηκαν το κόψε ράψε της Sharon, εκείνη ούτε που προσπάθησε να κρύψει το μικρό της... μυστικό! Το μόνο κακό βέβαια είναι ότι σε όλες τις φωτογραφίες έχει το ίδιο παγωμένο χαμόγελο!

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τον Justin Bieber να το ρίχνει στο junk food

Ποια celebrity φημολογείται ότι έκανε κοιλιοπλαστική; (φωτό πριν+μετά)

Aυτός είναι ο πρώην σύντροφος του πρωταγωνιστή του Prison Break