Δείτε ποιό άλλο ζευγάρι του Hollywood χωρίζει μετά από 17χρόνια γάμου

Δείτε ποιό άλλο ζευγάρι του  Hollywood χωρίζει μετά από 17χρόνια γάμου

Έλεος πια, τι σας έπιασε εκεί στα ξένα; 

CLINT

Ο θρύλος του Hollywood Clint Eastwood χωρίζει από τη δεύτερη σύζυγό του Dina μετά απο 17 χρόνια γάμου. Η 48χρονη πρώην ρεπόρτερ επιβεβαίωσε την είδηση σε γνωστό περιοδικό ενώ αποκάλυψε ότι ζουν χώρια εδώ και αρκετό καιρό με τον 83χρονο αστέρα.

Η απόφαση του ζευγαριού λέγεται πως ήταν κοινή προκειμένου να βάλουν τέλος στο γάμο τους και μάλιστα έγινε σε φιλικό επίπεδο άλλωστε μην ξεχνάμε ότι έχουν μια 16χρονη κόρη την Morgan που θα τους ενώνει για πάντα.

Φήμες ήθελαν το ζευγάρι να αντιμετωπίζει προβλήματα από τον Απρίλιο και μάλιστα εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Clint Eastwood εμφανίστηκε σε κινηματογραφικό φεστιβάλ της Νέας Υόρκης χωρίς την βέρα τους. Το ζευγάρι είχε να φωτογραφηθεί μαζί από το 2011 ενώ σύμφωνα με το TMZ η Dina φέτος είχε νοσηλευθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης προκειμένου να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη και το άγχος. Ενώ όπως τονίζεται ποτέ δεν είχε πρόβλημα με κατάχρηση ουσιών.

Να σημειώσουμε ότι ο Clint Eastwood έχει παντρευτεί δυο φορές στη ζωή του αλλά έχει επτά παιδιά από πέντε διαφορετικές γυναίκες.

Διαβάστε επίσης:

Το καλοκαίρι των χωρισμών

Monica Bellucci: Είναι ο Ρώσος μεγιστάνας Telman Ismailov η αιτία του χωρισμού της;