Βeyonce συγκεντρώσου! Γιατί η διάσημη τραγουδίστρια προκάλεσε γοερό κλάμα σε ανυποψίαστη κυρία;

Γωγώ Φούντα
Βeyonce συγκεντρώσου! Γιατί η διάσημη τραγουδίστρια προκάλεσε γοερό κλάμα σε ανυποψίαστη κυρία;

Είπαμε να είσαι star αλλά όχι κι έτσι!

Ναι είναι από τις μεγαλύτερες star του πλανήτη, για πολλούς και η μεγαλύτερη! Ναι είναι υπέρ-ταλαντούχα και ό, τι αγγίζει γίνεται χρυσάφι αλλά η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές, τόσο η ίδια, όσο και οι άνθρωποι που έχει δίπλα της, το παρακάνουν εις βάρος μάλιστα ανυποψίαστων πολιτών!

Η Beyonce λοιπόν, βρέθηκε σε διάσημο πάρκο ψυχαγωγίας της Νέας Υόρκης, για τα γυρίσματα του νέου της video clip. Όμορφη, με νέο λουκ στα μαλλιά και ευδιάθετη, αφού χαιρέτησε το συγκεντρωμένο πλήθος, είπε κάποια στιγμή να βγάλει το παιδί από μέσα της και να κάνει μία βόλτα με την... ρόδα! Πήρε λοιπόν και τον καλό της φίλο και φωτογράφο Terry Richarsdson, και ανέβηκαν!

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, οι ιθύνοντες του πάρκου θεώρησαν σωστό να παραχωρήσουν στη διάσημη τραγουδίστρια ολόκληρη την... κατασκευή, για να μην έχουν και την ανάλογη γκρίνια στη συνέχεια! Ωστόσο, επειδή η Beyonce δεν είναι και τυχαία, και επειδή το να κάνεις μία βόλτα με την ρόδα απαιτεί αψεγάδιαστο μακιγιάζ, είπε να κάνει τις τελευταίες διορθώσεις μέσα στην καμπίνα του παιχνιδιού!

Αποτέλεσμα; Ένα ζευγάρι ανυποψίαστων ανθρωπάκων που είχε ξεχαστεί σε μία από τις καμπίνες, στην κορυφή μάλιστα, αναγκάστηκε να μείνει ακίνητο για πάνω από μισή ώρα αναγνεύοντας από ψηλά την μεγαλούπολη! Όταν το ζεύγος πάτησε επιτέλους γη, η κυρία είχε πρησμένα μάτια από το κλάμα, εσείς τι θα κάνατε αν ήσασταν στη θέση της, ενώ το έτερον ήμισυ προσπαθούσε μάταια να τη συνεφέρει!

Βeyonce, σε αγαπάμε σε εκτιμάμε αλλά πάτα και λίγο στη γη βρε κορίτσι μου!

Διαβάστε επίσης:

Ποια σταρ κυκλοφορεί με διαμάντια μέσα στα νύχια της;

Πόσο έφαγε η Beyonce και πλήρωσε 1400 δολάρια σε γνωστό φαστ φουντ;

Γιατί η Beyonce προπονείται όλο και πιο σκληρά τον τελευταίο καιρό;