Ποιος είπε ότι οι One Direction είναι όλοι bisexual;

Ποιος είπε ότι οι One Direction είναι όλοι bisexual;

Τι έπιασε το διάσημο gay icon της μουσικής;

Δεν ξέρουμε πως τα καταφέρνουν οι One Direction, να ασχολείται κάθε εβδομάδα ο πλανήτης με την σεξουαλική τους ταυτότητα. Είναι gay, straight ή bisexual; Όπως φαίνεται κάποιος συνάδελφός τους έχει την απάντηση στο ερώτημα και το δηλώνει μετά βεβαιότητος!

Σύμφωνα με εκείνον και το έμπειρο μάτι του οι Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan, Louis Tomlinson, και Liam Payne είναι είτε κρυφο-gay είτε bisexual. To Gay icon Boy George δηλώνει πως τα 5 αγόρια είναι 1000% αμιφυλόφιλοι. Πρώτα είχε αποκαλέσει τον Liam, αδελφή λέγοντας ότι κάποιος πρέπει να του ρίξει μπουνιά και κατόπιν δικαιολογήθηκε υποστηρίζοντας πως απλά πείραζε τους φανατικούς fans των αγοριών.

Αργότερα δήλωσε: “Δεν θα ήξερα ποιοι είναι οι One Direction ακόμη κι αν έπεφταν στο κεφάλι μου. Είμαι πολύ μεγαλύτερός τους και πρέπει να μου δείχνουν σεβασμό. Τους έκανα όλους block για να μην βλέπω τίποτα από όσα λένε αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ στον πειρασμό του να... κουρδίζω τους θαυμαστές τους.”

Boy George Sparkles in 1999

Παρόλα αυτά συνέχισε να κάνει tweets λέγοντας πως ο Harry Styles είναι bisexual. O μικρός απάντησε και το αρνήθηκε. Εκείνος συνέχισε λέγοντας ότι δεν τον πιστεύει και πως τουλάχιστον 3 μέλη της μπάντας είναι gay, και ότι ξέρει καλά γιατί το λέει. Για τους ίδιους που αν έπεφταν στο κεφάλι του δεν θα ήξερε ποιοι είναι! Μήπως τα έχει μπερδέψει λίγο ο Boy George;;;

Διαβάστε ακόμη:

Aυτό δεν το επιτρέπουμε! Ποιο μέλος των αγαπημένων Friends έπεσε θύμα βανδαλισμού;

Ποια διάσημη και supersexy ηθοποιός τριγυρνάει με φαρδιά ρούχα και καπνίζει σαν μόρτης;