Η απολογία της Miley Cyrus για την παράλογη εμφάνισή της στα VMA's

Η απολογία της Miley Cyrus για την παράλογη εμφάνισή της στα VMA's

Τι την οδήγησε στο δημόσιο εξευτελισμό;

H Miley Cyrus αποτελεί για πρώτη φορά το πιο hot όνομα στη Google αναζήτηση και όχι μόνο- παρότι δεν είναι για καλό. Η τελευταία της εμφάνιση, το γνωστό φιάσκο των VMAs όπου η νεαρή σταρ έκανε twerking σαν τρελή, ακόμη και κολλημένη στον καβάλο του παντρεμένου με παιδιά Robin Thike, τον οποίο έγλειψε και στο λαιμό.

Η σταρ δεν μπορούσε να μαζέψει τη γλώσσα της και δεν σταματούσε να συμπεριφέρεται σαν να βρίσκεται σε συνεχή σεξουαλικό οίστρο. Κατηγορήθηκε από πολλούς πως βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και μάλλον έτσι ήταν, ενώ γονείς έστελναν γράμματα στα ΜΜΕ, λέγοντας πόσο φοβούνται μήπως τα παιδιά τους ακολουθήσουν σαν παράδειγμα το δρόμο που χάραξε η Miley.

Eκείνη αποφάσισε τελικά να σπάσει τη σιωπή της και να αποκαλύψει τι της συμβαίνει στο Sunday People :

"I have so many f**king issues," παραδέχεται. "I am so f**ked up — everyone does dumb stuff when they are messed up." (Έχω τόσα πολλά θέματα. Είμαι τόσο κατεστραμένη- όλοι κάνουν ηλίθια πράγματα όταν δεν είναι στα καλά τους).

Και συνεχίζει: "Δεν ζω φυσιολογική ζωή. Κάνω κανένα διάλειμμα που και που αλλά δεν τα πάω καλά με αυτά. Το μόνο που κάνω είναι να δουλεύω, τρώω για να μείνω ζωντανή και συνεχίζω. Ο κόσμος εντυπωσιάζεται μαζί μου γιατί μπορώ να κοιμηθώ μόνο για 45 λεπτά- το έχω συνηθίσει. Είμαι άλογο κούρσας, υποθέτω. Λατρεύω να βρίσκομαι στο studio και όταν έχω άδεια, βαριέμαι τόσο! Για μένα η δουλειά είναι κάτι που πρέπει να κάνω".

Δεν νομίζουμε πως αυτά απέχουν από την πραγματικότητα αλλά εδώ και καιρό υποστηρίζει στα κανάλια που την καλούν για συνέντευξη πως καπνίζει μαριχουάνα και της κάνει καλό, πως δεν είναι το καλό κορίτσι που πιστεύαμε και περίμενε τη στιγμή να σπάσει την εικόνα. Πως λατρεύει το σεξ και όχι απαραίτητα το σεξ με την φυσιολογική έννοια και άλλα πολλά...

Παρά τα σχόλια περί καταστροφής της καριέρας της μετά τη δημόσια ξεφτίλα και κατακραυγή, οι πωλήσεις της εκτοξεύθηκαν ενώ η ζήτηση για το πολυαναμενόμενο άλμπουμ της "Bangerz" (bang=πήδημα), ανέβηκε κατακόρυφα.

Επλίζουμε να μην ακολουθήσει κι εκείνη το δρόμο της Britney Spears και τόσων άλλων και να αλλάξει πορεία πριν είναι πολύ αργά!


Διαβάστε ακόμη:

Ποια είναι η... Molly και τι σχέση έχει με τη Rihanna και τη Miley Cyrus;

Αφού η Miley Cyrus θέλει να κάνει twerk παντού, ας το κάνει: Ιδού!