Νέες αποκαλύψεις: Ο άγνωστος άντρας στη ζωή της Diana

Νέες αποκαλύψεις: Ο άγνωστος άντρας στη ζωή της Diana

Ο πακιστανός που έκλεψε την καρδιά της πριγκίπισσας

Μπορεί να πέρασαν 16 χρόνια, αλλά η πριγκίπισσα Diana εξακολουθεί να κάνει εξώφυλλα με ιστορίες που δεν γνωρίζαμε για εκείνη.

Το αμερικανικό περιοδικό "Vanity Fair" που μόλις κυκλοφόρησε αποκαλύπτει έναν άγνωστο άντρα στη ζωή της πριγκίπισσας. Πρόκειται για τον πακιστανικής καταγωγής καρδιοχειρουργό Hasnat Khan, με τον οποίο ήταν τρελλά ερωτευμένη πριν γνωρίσει τον Dodi Al Fayed. Τις αποκαλύψεις κάνει η στενή της φίλη, Jemima Khan, η οποία υποστηρίζει πώς η Diana ήθελε να παντρευτεί με τον γιατρό και να ασπαστεί τον μουσουλμανισμό.

Το περιοδικό ισχυρίζεται πώς ο γιατρός μισούσε το γεγονός πώς για την υπόλοιπη ζωή του θα ήταν το επίκεντρο των Μedia και έτσι δεν δέχτηκε ποτέ ν α την παντρευτεί ούτε να κάνει μαζί της παιδιά ( η ίδια ήθελε πολύ να κάνει μια κόρη).

Στην κατάθεσή του στην αστυνομία όταν ξεκίνησαν οι έρευνες για το τροχαίο που της στοίχισε τη ζωή, ο Khan είχε χαρακτηρίσει το γάμο «γελοία ιδέα» προσθέτοντας ότι «της είχα πει ότι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσουμε μια φυσιολογική ζωή θα ήταν να μετακομίσουμε στο Πακιστάν, όπου δεν θα την ενοχλούσε ο Τύπος».

Μια άλλη πηγή ισχυρίζεται στο περιοδικό, πώς η σχέση της με τον Dodi Al Fayed ξεκίνησε αρχικά για να ζηλέψει ο γιατρός. Τι είναι αλήθεια και τι έχει περάσει στη σφαίρα του αστικού μύθου δεν ξέρουμε αν θα το μάθουμε ποτέ, προς παρόν ας αρκεστούμε στο μύθο και στη λάμψη που άφησε πίσω της η πριγκίπισσα.