Γιατί η Βίκυ Σταυροπούλου είπε όχι στο πρωινό του Mega;

Γιατί η Βίκυ Σταυροπούλου είπε όχι στο πρωινό του Mega;

Η αλήθεια για τη συνεργασία που δεν έγινε ποτέ

Η ξαφνική αποχώρηση του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά από το Mega δημιούργησε τέτοιο κενό στο πρόγραμμα του καναλιού, που μέρες μετά δεν έχει ακόμη βρεθεί λύση.
Μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν σχεδόν σίγουρο ότι τη πολυπόθητη θέση στο πρωινό πρόγραμμα θα έπαιρνε η ταλαντούχα ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου, αλλά τελικά η ιδέα έμεινε στα λόγια. Ο λόγος που η συνεργασία δεν προχώρησε, δεν είναι άλλος από τον οικονομικό. Άλλωστε τα χρήματα είναι ο κυριότερος λόγος που παγώνει ή ρίχνει το απαιτούμενο καύσιμο στις συνεργασίες.

Η ιστορία έχει ως εξής. Όταν το κανάλι κάλεσε τη Βίκυ για να της προτείνει την παρουσίαση της πρωινής ζώνης, η αρχική απάντηση της ηθοποιού ήταν αρνητική, όμως η κατάλληλη πίεση έφερε και τα κατάλληλα αποτελέσματα. Η απόφαση τη Βίκυς κάμφθηκε και τελικά συμφώνησε να ξυπνάει κάθε πρωί έναντι ενός ποσού που η ίδια πρότεινε.Το κανάλι θεώρησε υψηλό το ποσό και ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις (ανεπιβεβαίωτες φήμες λένε ότι το ποσό που ζήτησε ήταν περίπου 20.000 ευρώ). Η Βίκυ έκοψε 25 τοις εκατό από το ποσό, αλλά και πάλι η διεύθυνση του καναλιού το θεώρησε υψηλό.

Η κωμική ηθοποιός όμως δεν ήταν διατεθειμένη να διαπραγματευτεί κάτι, που από την αρχή δεν ήθελε και έτσι οι συζητήσεις τελείωσαν άδοξα.
Για άλλη μια φορά το κανάλι βρέθηκε στο σημείο μηδέν... και η αναζήτηση για παρουσιάστρια ή παρουσιαστές, συνεχίζεται.