Ποιο διάσημο ζεύγος είναι συντετριμμένο έπειτα από αποβολή;

Γωγώ Φούντα
Ποιο διάσημο ζεύγος είναι συντετριμμένο έπειτα από αποβολή;

Και δεν είναι το μόνο τραγικό γεγονός!

Μπορεί η ζωή των διασήμων να είναι γεμάτη λάμψη, φώτα και χρήματα αλλά όπως είναι φυσικό, επειδή είναι κι αυτοί άνθρωποι, η μοίρα τους χτυπά ακριβώς όπως κι εμάς τους κοινούς θνητούς. Καμιά φορά και λίγο πιο σκληρά μιας και τους δίνει απλόχερα προβλήματα!

Ο γιος λοιπόν του Ozzy και της Sharon Osbourne, Jack και η σύζυγός του Lisa περνούν μία από τις πιο σκληρές και δύσκολες περιόδους της ζωής τους μιας και έχασαν το δεύτερο μωράκι τους. Η Lisa λοιπόν η οποία βρισκόταν στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, παρουσίασε επιπλοκές με αποτέλεσμα να αποβάλλει. Όπως ήταν φυσικό, το γεγονός αυτό γέμισε θλίψη το διάσημο ζεύγος το οποίο έβγαλε μία ανακοίνωση όπου μιλούν για το γεγονός και ευχαριστούν τον κόσμο για τη συμπαράσταση.

Οι δυο τους έχουν ήδη μία κορούλα 16 μηνών την Pearl, ενώ όπως είχαν ανακοινώσει μέσω Twitter το δεύτερο μωρό τους ήταν αγοράκι. Αυτό είναι το δεύτερο τραγικό γεγονός που χτυπάει το ζευγάρι, καθώς λίγους μήνες πριν ο Jack διεγνώσθη ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Διαβάστε ακόμη:

Ποια star έπεσε φαρδιά πλατιά μπροστά σε γνωστό εστιατόριο και έγινε ρεζίλι; (photos)

David Schwimmer: Πώς είναι άραγε σήμερα ο Ρος από τα «Friends»;

H 19χρονη Dakota Fanning τα έχει με σέξι 32χρονο!