Άσβεστο... μίσος: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες έχθρες στον κόσμο της showbiz!

Γωγώ Φούντα
Άσβεστο... μίσος: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες έχθρες στον κόσμο της showbiz!

Σε δουλειά να βρίσκονται!

Ο κόσμος τη showbiz είναι γεμάτος ίντριγκα, τσακωμούς, μίση και πάθη! Απολύτως λογικό θα μας πείτε, γιατί άπαξ και μπεις στο τριπάκι της διασημότητας και του ανελέητου κυνηγητού με τους paparazzi, που κατά βάθος απολαμβάνεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είσαι και ο πιο φυσιολογικός άνθρωπος στον πλανήτη!

Όπως φανταζόμαστε θα γνωρίζετε, ο χώρος αυτός είναι ό,τι χειρότερο για να δημιουργήσεις φιλίες και να κάνεις πραγματικές και αληθινές σχέσεις με ανθρώπους, γιατί πολύ απλά από ένα σημείο και μετά ο εγωισμός και η ματαιοδοξία φτάνει σε τέτοια επίπεδα, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο εαυτός τους και η καριέρα τους! Μην μας κατηγορήσετε για εμπάθεια γιατί το θεωρούμε απολύτως λογικό όταν η ζωή σου και οτιδήποτε κι αν κάνεις γίνεται αντικείμενο σχολιασμού, εσένα κάπου να σου... στρίβει!

Βρήκαμε λοιπόν για εσάς, τις μεγαλύτερες έχθρες στο θαυμαστό κόσμο της showbiz, για να σας εποδείξουμε περίτρανα όχι μόνο ότι οι stars αγαπούν το ξεκατίνιασμα, αλλά ότι είναι ικανοί να τσακωθούν για τον πιο απλό και γελοίο λόγο!

Hilary Duff vs. Lindsay Lohan: Υπήρξαν δύο γλυκά παιδιά-θαύματα τα οποία λίγο έλειψε να μαλλιοτραβηχτούν για τα μάτια του Aaron Carter! Ο Αaron λοιπόν, στο μακρινό 2000 τα είχε με τη Hilary την οποία παράτησε για να τα φτιάξει με την Lindsay την οποία μετά παράτησε για να τα ξαναβρεί με τη Hilary! Τώρα πια οι δύο κυρίες έχουν αφήσει το παρελθόν πίσω τους, αλλά η κόντρα τους έμεινε... μνημειώδης!

Jon Hamm vs. Kim Kardashian: Ο σέξι ηθοποιός ξεσπάθωσε όταν ρωτήθηκε για τις διάσημες και πλούσιες ανεπάγγελτες κυρίες τύπου Kim: «Η κοινωνία έχει αναγάγει την ηλιθιότητα σε αρετή και όλο και περισσότεροι άσχετοι γίνονται διάσημοι διότι πολύ απλά το σύστημα τους επιβραβεύει»! Η Kim απάντησε ευγενικά ότι δεν καταλαβαίνει από πότε ένα άτομο με τόσες επιχειρηματικές και τηλεοπτικές δραστηριότητες θεωρείται ηλίθιο, και ο Hamm με τη σειρά του απάντησε ότι δεν αναφερόταν στην ίδια και ότι μιλούσε γενικά! Το κακό όμως είχε ήδη γίνει!

Miley vs. Selena Gomez & Demi Lovato: Τελικά τα κορίτσια της Disney έχουν πολλή οργή μέσα τους! Το 2008 λοιπόν οι κολλητές Selena και Demi άρχισαν να ανεβάζουν video στο Youtube όπου κορόιδευαν την Miley! H Μiley φυσικά έκανε ακριβώς το ίδιο και αυτό συνεχίστηκε για πολύ καιρό, παρόλο που όποτε τις ρωτούσαν υποστήριζαν ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα! Τώρα το παίζουν φίλες... Να τις πιστέψουμε;

Kelly Osbourne vs. Christina Aguilera: Η έχθρα αυτή είναι σκληρή και έχει ως επίκεντρο τα... κιλά! Η Christina κάποτε ήταν κοκκαλιάρα και κορόιδευε την Kelly για τα κιλά της! Τώρα όμως που η Kelly αδυνάτισε και η Christina έγινε μπαλίτσα η κυρία Osbourne παίρνει το αίμα της πίσω: «Με έλεγε χοντρή τόσα πολλά χρόνια! Τώρα άραγε πώς αισθάνεται που έχει γίνει βούζα»; ήταν τα λόγια της!

Jennifer Lawrence vs. Kristen Stewart: Οι δύο κυρίες δεν έχουν ανταλλάξει πυρά, τουλάχιστον όχι δημόσια αλλά η αλήθεια είναι ότι το Hunger Games και το Twillight κοντραρίστηκαν τόσο στα ταμεία όσο και στις καρδιές του κοινού! Σύμφωνα με πληροφορίες, η Lawrence έχει βάλει σκοπό ζωής να ξεπεράσει την Kristen σε φήμη και διασημότητα! Θα τα καταφέρει; Πάντως ταλέντο έχει σίγουρα περισσότερο!

Brandi Glanville vs. LeAnn Rimes: Οι κυρίες αυτές ούτε ταλέντο έχουν ούτε είναι διάσημες για συγκεκριμένο λόγο. Πολύ απλά η LeAnne έκλεψε τον άντρα της Brandi! Από τότε φυσικά, δεν έχουν σταματήσει το ξεκατίνιασμα ενώ με την πρώτη ευκαιρία ανταλλάσουν πυρά δημόσια! Ε ρε τι σου κάνει η... χυλόπιτα!

Διαβάστε ακόμη:

Mέσα στο υπερπολυτελές σπίτι του Will Smith: Πωλείται για 42 εκ. λίρες; (photos)

Σκέτη γλύκα: Ο Οrlando Bloom και ο γιος του είναι ολόιδιοι και πολύ αγαπημένοι (photos)

H Βeyonce έγινε 32! Δείτε πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της! (φωτό)