Η Anne Hathaway είναι και επισήμως τρελή: Πουλάει το σπίτι της γιατί είναι πολύ... διάσημη!

Γωγώ Φούντα
Η Anne Hathaway είναι και επισήμως τρελή: Πουλάει το σπίτι της γιατί είναι πολύ... διάσημη!

Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε από το κορίτσι αυτό!

Ως γνωστόν η Anne Hathaway είναι ένα κορίτσι με εύθραστη προσωπικότητα το οποίο έχει ακούσε τα χίλια μύρια και έχει χτυπηθεί με μανία από τον Τύπο! Εμείς θα έρθουμε να πούμε ότι όλα αυτά δεν έχουν γίνει άδικα, γιατί ενώ κάποτε ο κόσμος συμπαθούσε τη γλυκούλα Anne, τώρα πια υπάρχουν ολόκληρα κινήματα εναντίον της, τα οποία ευχαρίστως της έσκαγαν... γροθιά στην μύτη!

Δεν είναι μόνο η εκνευριστική της παρουσία και γενικότερα ένα αλλόκοτο τουπέ που έχει υιοθετήσει από τότε που βραβεύτηκε με Oscar, μαύρη η ώρα κι η στιγμή, αλλά ακόμα και η συμπεριφορά της ακόμα και όσα λέει σε συνεντεύξεις είναι ικανά να κάνουν και τον πιο υπομονετικό άνθρωπο να βγει από τα ρούχα του! Το τελευταίο νέο που έχουμε από το θαυμαστό κόσμο της Anne, είναι ότι αποφάσισε να πουλήσει το πανάκριβο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη, γιατί φοβάται ότι πλέον είναι πολύ διάσημη ώστε να μπορέσει να ζήσει ανενόχλητη στην μεγαλούπολη!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σπίτι αυτό, το οποίο λες εντυπωσιακό, διαμπερές, με συγκλονιστική θέα στη Γέφυρα του Brooklyn, δεν έχει κατοικήσει ποτέ, καθώς φοβόταν πάντα ότι οι τεράστιες τζαμαρίες του, δεν θα της άφηναν κανένα περιθώριο ιδιωτικής ζωής και χαλάρωσης! Σημείωση #2: Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 9ο όροφο, που σημαίνει ότι μόνο καμιά μπεκάτσα θα μπορούσε να την ενοχλήσει, μιας και οι κάτοικοι ή εργαζόμενοι των απέναντι κτιρίων, υποθέτουμε δε θα είχαν και μεγάλη έννοια για το τι κάνει η Anne!

Κλείνοντας, να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια στον άγιο αυτό άνθρωπο, τον άντρα της φυσικά, Adam Shulman, ο οποίος για δικούς του προσωπικούς λόγους, ακόμα την αντέχει!

Διαβάστε ακόμη:

Οι Kardashians ηττήθηκαν: Ποια tv star τoυς ξεπέρασε σε απολαβές και χρήσθηκε ως η πιο ακριβοπληρωμένη;

Η Tyra Bancks μεταμορφώθηκε σε Cindy Crawford , Kate Moss και Cara Delevingne

Ποια star πουλάει το... 18 εκ. λιρών σπίτι της ενώ έμεινε σε αυτό μόλις 2 ημέρες;