Γιατί αρνήθηκε η Μανωλίδου να συμπαρουσιάσει το πρωινό μαζί με τον Κωστόπουλο;

Γιατί αρνήθηκε η Μανωλίδου να συμπαρουσιάσει το πρωινό μαζί με τον Κωστόπουλο;

Η εμπλοκή της Ευγενίας με το Mega

Και ενώ ακόμη αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από το Mega για το πρωινό του πρόγραμμα και για την επιλογή του που ξάφνιασε τους πάντες, μια άλλη μάχη μαίνεται, αυτή τη φορά στα παρασκήνια της εκπομπής, για τη θέση της συμπαρουσιάστριας δίπλα στον Πέτρο Κωστόπουλο.

Αρχικά είχε ακουστεί το όνομα της Ευγενίας Μανωλίδου και η είδηση θεωρείτο σχεδόν σίγουρη, μέχρι που η Ευγενία ζήτησε να πληρωθεί τα χρήματα που της χρωστάει το κανάλι από την παρουσίαση του "Master Chef". Το Mega ρίχνει το μπαλάκι στην παραγωγή, όμως την Ευγενία δεν την ενδιαφέρει ποιος θα της δώσει τα χρήματα της, αρκεί να τα εισπράξει και μέχρι να συμβεί κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να δώσει καμία θετική απάντηση.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ισχυρή υποψηφιότητα είναι η Αθηναΐδα Νέγκα μια και θεωρείται από τις ελάχιστες που μπορούν να μετριάσουν το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του πρώην εκδότη. Αν αυτό είναι αλήθεια ή αν πρόκειται δηλαδή να είναι άλλο ένα ζευγάρι χωρίς χημεία, δεν μένει παρά να περιμένουμε να δούμε, αν τελικά θα είναι το τελικό ζευγάρι του πρωινού.