Ουπς, καράφλα είναι αυτό; Ποια superstar έχει αρχίσει να... αραιώνει επικίνδυνα;

Γωγώ Φούντα
Ουπς, καράφλα είναι αυτό; Ποια superstar έχει αρχίσει να... αραιώνει επικίνδυνα;

Έβγαλε τα καπελάκια και αποκαλύφθηκε όλη η αλήθεια!

To κορίτσι αυτό δεν έχει περάσει και λίγα τον τελευταίο 1,5 χρόνο, οπότε η αμυδρή καράφλα που έχει αρχίσει να δημιουργείται εκεί που άλλοτε υπήρχε πλούσια κόμη, ίσως είναι και το λιγότερο που της έχει συμβεί!

Ο λόγος για την Kristen Stewart, η οποία συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό, στους δρόμους του Βερολίνου, χωρίς καπελάκι αυτή τη φορά, και με την καραφλίτσα της σε κοινή θέα! Σύμφωνα με το περιβάλλον της 23χρονης star, λόγω του χωρισμού της με τον Robert Pattinson και γενικότερα όλων όσων έχουν συμβεί στην πολυτάραχη ζωή της, τα νεύρα της είναι σε οριακό σημείο με αποτέλεσμα όλα αυτά να έχουν συνέπειες στο σώμα και την εμφάνισή της!

Μάλιστα 2 πολύ στενοί της φίλοι, ταξίδεψαν μέχρι τη γερμανική πρωτεύουσα για να της συμπαρασταθούν, ενώ κάνουν και προσπάθειες, χωρίς επιτυχία βέβαια, να πείσουν τον Robert να έρθει σε επαφή μαζί της!

Eντάξει καταλαβαίνουμε ότι ένας χωρισμός δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, αλλά δεν είναι κρίμα να χάνει τα μαλλιά της μία τόσο νέα κοπέλα; Kristen σύνελθε γιατί η ζωή είναι μικρή κι εσύ είσαι από τους τυχερούς του μάταιου τούτου κόσμου!