Η πρώην σύζυγος πρωταγωνίστριας του Glee, ζητάει 100 χιλιάδες δολάρια διατροφή το μήνα

Η πρώην σύζυγος πρωταγωνίστριας του Glee, ζητάει 100 χιλιάδες δολάρια διατροφή το μήνα

Επειδή συνήθισε στο ακριβό lifestyle

H πανύψηλη και κυνική γυμνάστρια του "Glee", Jane Lynch χώρισε μετά από 3 χρόνια γάμου από τη σύζυγό της, Lara Embry, όμως η είδηση είναι αλλού. Αν και η 53χρονη ηθοποιός δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξη στο larry King ότι το διαζύγιο της ήταν φιλικό, το ΤΜΖ διέρρευσε ότι η πρώην σύζυγος ζητάει περίπου 100 χιλιάδες δολάρια διατροφή το μήνα με τη δικαιολογία ότι συνήθισε πλέον στο ακριβό lifestyle της ηθοποιού και προκειμένου να το συντηρήσει χρειάζεται 93.809 δολάρια το μήνα και τα μισά από τις καταθέσεις της στην τράπεζα.

Η gay ακτιβίστρια και ηθοποιός Lynch, η οποία το 2005 παραδέχτηκε δημόσια ότι είναι λεσβία, είδε τα εισοδήματά της να αυξάνονται δραματικά λόγω του "Glee"με το μισθό της να φτάνει τα 234.688 δολάρια το μήνα, σύμφωνα με έγγραφα. Επίσης η πρώην σύζυγος θέλει τα μισά από τις 400 χιλιάδες που υπάρχουν στην τράπεζα και το 50% από το σπίτι της Jane, αξίας περίπου μισού εκατομμυρίου.

Σύμφωνα με την Embry για να συνεχίσει τη ζωή της χρειάζεται να πληρώνει 40,900 τον μήνα ενοίκιο, 6.500 σε ρούχα, 12.000 σε διασκέδαση και 4.500 σε φαγητό.
Το TMZ αναφέρει ότι το ζευγάρι δεν είχε κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο.