Kelly Osbourne: «Το στήθος μου μεγαλώνει τρελά και δεν ξέρω γιατί» (photo)

Kelly Osbourne: «Το στήθος μου μεγαλώνει τρελά και δεν ξέρω γιατί» (photo)

Μήπως είναι έγκυος;

beb9d82e-337a-497c-a1bf-bb6e635a0863 kelly-osbourne-pregnant-rumours-baby-bump-tight-dress

H Kelly Osbourne έδωσε το "παρών" στην εβδομάδα μόδας Νέας Υόρκης, μιας και δεν είναι μόνο η συμπαρουσιάστρια του E! Fashion Police show αλλά και σχεδιάστρια. Η διάσημη τηλεπερσόνα επιθυμεί να προωθήσει τη νέα της σειρά ρούχων. Εμφανίστηκε με κοιλίτσα ελαφρώς στρογγυλεμένη μετά από πολύ καιρό, πυροδοτώντας φήμες για εγκυμοσύνη, αν και όλοι, τις τελευταίες μέρες ασχολούνται μόνο με το στήθος της!

Η συλλογή θα είναι ιδανική και για γυναίκες με παραπανίσια κιλάκια. Η Kelly δημιούργησε όπως λέει όμορφα ρούχα με βάση την προσωπική της εμπειρία, σχέδια που κολακεύουν το σώμα που ξεπερνά το μέγεθος "10". Κι εκείνη ως πρώην χοντρούλα, έχει πολλά να προτείνει σε ένα ζουμερο κορίτσι που θέλει να δείχνει στιλάτο. Εκτός από τη συλλογή της, η Κelly σχολίασε και το μέγεθος του μπούστου της: "Δεν ξέρω τι να κάνω! Το στήθος μου συνεχώς μεγαλώνει. Όλο και μεγαλώνει. Με ρωτούν συνεχώς αν είμαι έγκυος και εγώ απαντώ όχι. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά καλό είναι να τα χαρώ και μια φορά"!

33faf8af-f953-40cf-8f54-622b22f3941a kelly-osbourne-pregnancy-rumours-massive-boobs-instagram-photo

Η αλήθεια είναι πως μετά από αυτή της την φωτό στο instagram δεν ξέρουμε τι να σκεφτούμε. Μήπως είναι έγκυος; Μήπως έκανε πλαστική; Τέτοιο στήθος από τη μία μέρα στην άλλη δύσκολα αποκτά κανείς!


Διαβάστε ακόμη:

«Δεν ήμουν απλά κολλημένη με τα ναρκωτικά, τα ήθελα όλα μόνο για μένα». Ποια σταρ το είπε;

Αποκτήστε την επίπεδη κοιλιά της Beyonce και της Kelly Osbourne με χούλα χούπ!