Stop the Press! Η Kris Jenner ζει ένα δράμα!

Γωγώ Φούντα
Stop the Press! Η Kris Jenner ζει ένα δράμα!

Τι συμβαίνει στη ζωούλα της reality star;

H μοίρα τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως χτυπά αλύπητα την big mama της οικογένειας Kardashian, την Kris Jenner φυσικά, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, με αποτέλεσμα η 57χρονη να κουβαλάει... το δικό της σταυρό!

Εκεί που έλεγε λοιπόν να ξεφύγει κάπως από την ταμπέλα του reality, και να κάνει κάτι δικό της, νωρίς το θυμήθηκε, το πολλά υποσχόμενο show της, είναι ένα βήμα πριν το τελικό του κόψιμο λόγω χαμηλής τηλεθέασης! Μάλιστα, μία άλλη διάσημη περσόνα που φημίζεται για τον κοφτερό και ειρωνικό της λόγο, με μικρές δόσεις κακίας, η Chelsea Handler, επιτέθηκε στην Jenner και το show της λέγοντας πως η μητέρα της Honey Boo Boo έχει περισσότερο στιλ και φινέτσα από εκείνη!

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Bruce Jenner, ο σύζυγος φυσικά, ο οποίος είναι 63 και διαθέτει δερματάκι 20χρονου, όλα αποδίδονται στα γονίδια(!), έχει αρχίσει να κάνει νερά, για να το πούμε και απλά ενώ τα τελευταία του τρυφερά και παιχνιδιάρικα ενσταντανέ, με την επίσης διάσημη τηλεπερσόνα Kathie Lee Gifford, την οποία λες εντυπωσιακή και υπέροχη παρά τα 60 της χρόνια, έφεραν την Kris στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού!

Ελπίζουμε η κυρία Jenner να βρει σύντομα τον παλιό, αλαφροΐσκιωτο εαυτό της γιατί έτσι την... αγαπήσαμε! Στο μεταξύ μπορεί να ασχοληθεί με την εγγονή της και το πλέξιμο ζιπουνακίων σαν παραδοσιακή γιαγιά!