Η Demi Moore βγαίνει με τον πατέρα του πρώην της;

Η Demi Moore βγαίνει με τον πατέρα του πρώην της;

Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό;

Θα μπορούσατε να διανοηθείτε ο πρώην σας να γίνει ξαφνικά θετός γιος σας; Η Demi Moore έχει μια έφεση στους μικρότερούς της άντρες και κάπως μπερδεύονται οι ιστορίες γύρω της. Η πρώην του Ashton Kutcher είναι πια 50, και λέγεται πως βγαίνει εδώ και καιρό με τον Peter Morton, ετών 66, συνιδρυτή του διάσημου Hard Rock Café.

peter

Το E! News δημοσίευσε είδηση ότι βγαίνουν εδώ και μήνες, αφότου ο γιος του πρώτου, Harry τους σύστησε. Η Demi έβγαινε όντως με τον Harry, ετών 31, πριν λίγους μήνες και μάλιστα είχαν βγει στη δημοσιότητα φωτό των δύο τους σε κοινές εξόδους. Ο νεαρος παλιά έβγαινε με τη Lindsay Lohan. Λέγεται πως η Demi και ο Peter τα έχουν βρει μια χαρά, παρά την αντίστροφη διαφορά ηλικίας, κάτι που ίσως ξενίζει στην σεξι ηθοποιό. Από την άλλη, υπάρχει το Gossip Cop.

demi2

Το site υποστηρίζει πως κατόπιν πληροφόρησης από εγκυρότατη πηγή (την οποία δεν δημοσιεύει) η Demi και ο νεαρός Harry ήταν μόνο φίλοι εξ' αρχής και ποτέ δεν είχαν κάτι παραπάνω. Ούτε φυσικά συνέβη τιποτα με τον μπαμπά του, Peter. Τι από τα δύο τελικά συμβαίνει; Ή όλα ή τίποτα η Demi...


Διαβάστε ακόμη:

Πώς αντέδρασε η Mila Kunis όταν έμαθε ότι ο Ashton… βρέθηκε με την Demi;

Μαζί πάλι! Demi Moore και Ashton Kutcher μοιράστηκαν την ίδια πτήση