Άρχισαν κιόλας οι μηνύσεις για την ταινία που θα προβάλει την ζωή της Diana

Άρχισαν κιόλας οι μηνύσεις για την ταινία που θα προβάλει την ζωή της Diana

Ο θείος του ιατρού-εραστή της πριγκίπισσας κάνει λόγω για "κλεμμένο" βίντεο

Αυτή την εβδομάδα θα γίνει η μεγάλη πρεμιέρα της πολυσυζητημένης ταινίας για την ζωή της πριγκίπισσας Diana και ήδη ξεκινά ο χορός των μηνύσεων. Ο λόγος για τον θείο του καρδιοχειρουργού - εραστή της Diana- Hasnat Khan- που πρόκειται να μηνύσει την συγγραφέα επειδή το βίντεο που "κλάπηκε" από την οικογένεια του ήταν αυτό που ενέπνευσε να γίνει η ταινία για το ειδύλλιό τους.

Όπως υποστηρίζει ο Omar Khan , ο θείος του 54χρονου καρδιοχειρουργού, έγινε κατάχρηση ενός οικογενειακού βίντεο που δείχνει την οικογένεια Khan να παίρνει το τσάι της μαζί με την πριγκίπισσα Diana στο Kensington Palace .

Η επίσκεψη της οικογένειας, φέρεται να αναπαριστάτε στην ταινία και όπως υποστηρίζει ο Omar η συγγραφέας του βιβλίου πήγε στο σπίτι του αδελφού κατά τα μέσα της δεκαετίας του 1990 και εξαπάτησε τον έφηβο γιο του σε δείχνοντάς της το βίντεο.

Ήταν η περιουσία μας και χρησιμοποιήθηκε παράνομα από την Kate Snell, ισχυρίζεται ο Omar λέγοντας χαρακτηριστικά: « Πήγε στο σπίτι και του ζήτησε να παίξει ένα από τα βίντεο στην τηλεόραση . Στη συνέχεια, έβγαλε μια κάμερα και άρχισε να βιντεοσκοπεί από την οθόνη της τηλεόρασης"

Η συγγραφέας Kate Snell αρνήθηκε τυχόν καταγγελίες για ατασθαλίες υποστηρίζοντας ότι « οι εικόνες ελήφθησαν με την άδεια της οικογένειας Khan » .

Ωστόσο ο Omar είπε ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ με την συγγραφέα ούτε έδωσε την άδεια να χρησιμοποιηθούν αυτές οι εικόνες".