Ποια celebrity εμφανίστηκε με αυτή την τεράστια ουλή στην πλάτη;

Γωγώ Φούντα
Ποια celebrity εμφανίστηκε με αυτή την τεράστια ουλή στην πλάτη;

Προκαλώντας ανησυχία για την υγεία της!

απανταχού celebrities πασχίζουν για την τελειότητα, ειδικά όταν πρόκειται για επίσημες εμφανίσεις όπως για παράδειγμα στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου. Φαίνεται όμως ότι σε μία από αυτές, παρά το γεγονός ότι η εμφάνισή της ήταν υποδειγματική, της ξέφυγε μία μικρή λεπτομέρεια η οποία προκάλεσε αρκετά ερωτηματικά.

Ο λόγος για τη διάσημη από το Skyfall ηθοποιό, Naomie Harris η οποία εντυπωσίασε με το λεμονί, εφαρμοστό και άκρως αποκαλυπτικό φόρεμά της, το οποίο αναδείκνυε τη γυμνασμένη σιλουέτα της! Ωστόσο, με μία πιο προσεκτική ματιά, ή και όχι, οι περισσότεροι και κυρίως οι φωτογράφοι, παραρατήρησαν μία τεράστια ουλή στην πλάτη της ηθοποιού, η οποία φαινόταν αποτέλεσμα χειρουργείου και την οποία δεν έκανε καμία προσπάθεια για να καλύψει!

Παρά το γεγονός ότι η Harris ρωτήθηκε για την ουλή της, απέφυγε να απαντήσει, δημιουργώντας ερωτηματικά και προκαλώντας ανησυχία για την υγεία της! Πάντως, κατά τη γνώμη μας το σημάδι πρόσθεσε μία ιδιαίτερη γοητεία στην έτσι κι αλλιώς άψογη εμφάνιση της ηθοποιού!