Ποιος διάσημος και supersexy ηθοποιός νοσηλεύτηκε κρυφά για να απεξαρτηθεί από την κοκαΐνη;

Γωγώ Φούντα
Ποιος διάσημος και supersexy ηθοποιός νοσηλεύτηκε κρυφά για να απεξαρτηθεί από την κοκαΐνη;

Ακόμα ένα παιδί θαύμα του Hollywood που αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα...

Μπορεί να τον γνωρίσαμε ως παιδί της Disney να τραγουδά και να χορεύει στο High School Musical και μπορεί η εξωτερική του εμφάνιση αλλά και η φυσική του κατάσταση να μαρτυρούν έναν άνθρωπο που ενδιαφέρεται πολύ για τον υγιεινό τρόπο ζωής, αλλά φαίνεται πως όλοι κρύβουν τα μυστικά τους.

Ο λόγος για τον Zac Efron και την ιστορία του η οποία είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες, ο διάσημος και σέξι ηθοποιός το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν κρυφά σε κλινική αποτοξίνωσης προκειμένου να μπορέσει να απεξαρτηθεί από την κοκαΐνη!

Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που λόγω της εξάρτησής του είχε απουσιάσει από τα γυρίσματα της νέας του ταινίας Neighbors ενώ όλοι του οι συνεργάτες γνώριζαν το μυστικό του χωρίς φυσικά κανείς να αποκαλύπτει το παραμικρό!

'Επειτα από 5 μήνες νοσηλείας, και σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον του star, είναι πια καθαρός ενώ πλέον δεν πίνει ούτε αλκοόλ! Η εμφάνισή του μάλιστα στο Φεστιβάλ του Τορόντο έβαλε τα πράγματα στη θέση τους καθώς εμφανίστηκε υγιής και δυνατός. Του ευχόμαστε σύντομα η περιπέτειά του να αποτελεί μακρινό παρελθόν.