Eiza González: Αυτή είναι η αντίπαλος της Miley Cyrus

Eiza González: Αυτή είναι η αντίπαλος της Miley Cyrus

Πώς κατάφερε να κερδίσει το Liam Hemsworth;

To τελευταίο διάστημα ολοένα και περισσότερες φήμες ακούγονται για το ποια διάσημη έχει καταλάβει τη θέση της MIley Cyrus στη ζωή του Liam Hemsworth. Μετά τα VMA's ο αρραβώνας ακυρώθηκε επίσημα και οριστικά, ύστερα από φήμες ότι ο Liam εθεάθη να φιλιέται με σέξι καστανή ύπαρξη- και είναι αλήθεια!

Δεν πρόκειται για κάποια από τις διάσημες συμπρωταγωνίστριές του και δεν ξέρουμε αν αυτό οδήγησε τη Miley στην τρέλα ή αν η τρέλα της Miley οδήγησε τον Liam σε αυτό, δλδ σε άλλη γυναίκα. Η κοπέλα που φιλούσε δημόσια ο Liam λοιπόν και συνέχισε να βγαίνει μαζί της, δεν είναι άλλη από την Eiza González.

rs 634x1024-130917192711-634.Liam-Hemsworth-Eiza-Gonzalez-Kissing.1.ms.091713

23 ετών, στην ηλικία του, ηθοποιός και τραγουδίστρια, διάσημη στο Μεξικό. Της αρέσει να ντύνεται προκλητικά όπως και η Miley, αλλά παραμένει μακρυμαλλούσα, καστανόξανθη, θηλυκή και σχετικά κλασική στο στυλ. Πιο girlie, όπως ήταν η Miley πριν αλλάξει στυλ. Πολλοί την ονομάζουν "η νέα Jessica Alba"- ο λόγος εμφανής. Έχει μετακομίσει στο Beverly Hills και ξεκινά καριέρα και εκτός συνόρων Μεξικό. Με το Liam συνεχίζει να βγαίνει και μετά από το φιλί στο Las Vegas που πυροδότησε το χαμό. Tην Τρίτη το βράδυ μάλιστα, κάμερα τους συνέλαβε ξανά να φιλιούνται έξω από το σπίτι της!

Διαβάστε ακόμη:

Η Miley Cyrus καστανή πια κάνει unfollow τον Liam Hemsworth στο twitter!

Η Miley Cyrus απαιτεί να την πάρουμε στα σοβαρά. Το κοινό όμως έχει άλλη άποψη!

Mε ποια διάσημη κυρία λέγεται ότι ο Liam Hemsworth κερατώνει την Miley Cyrus;