Christina Aguilera θα πάρεις επιτέλους μια απόφαση;

Γωγώ Φούντα
Christina Aguilera θα πάρεις επιτέλους μια απόφαση;

Πότε τελικά νιώθεις sexy βρε κορίτσι μου;

Παράπονο δεν έχουμε, τα τελευταία χρόνια ειδικά με τη ραγδαία εξάπλωση των social media και γενικότερα του ίντερνετ, είμαστε σε θέση να παρακολουθούμε στενά τις ζωές των πλούσιων και διάσημων, να συμπάσχουμε με το δράμα τους και να χαιρόμαστε με τις χαρές τους! Επίσης, βιώνουμε από κοντά εγκυμοσύνες αλλά και εξαντλητικές δίαιτες!
Μία από αυτές λοιπόν, ήταν, και είναι ακόμα, και αυτή της Christina Aguilera! H διάσημη τραγουδίστρια λοιπόν, πρωτοεμφανίστηκε στην μουσική σκηνή, ως το αντίπαλον και σαφώς πιο καλλίφωνο δέος, της Britney Spears, με τα κιλά της να μην ξεπερνούν εκείνα ενός παιδιού. Περνώντας λοιπόν τα χρόνια, η Christina άρχισε να... πλαταίνει, εδώ να σημειώσουμε ότι μεσολάβησε και μία εγκυμοσύνη, και τελικά 2 περίπου χρόνια πριν, έφτασε στο σημείο να είναι παχύσαρκη!
Είδε κι απόειδε λοιπόν, και αφού άκουσε το κράξιμο της ζωής της από τα Μέσα, παρά το γεγονός ότι εκείνη τόνιζε ότι νιώθει πιο sexy από ποτέ, ακόμα και με αρκετά παραπανίσια κιλά, αποφάσισε να το ράψει και να ξεκινήσει εξαντλητική δίαιτα και γυμναστική! Αποτέλεσμα; Η supersexy εμφάνισή της στο χθεσινοβραδινό show του Jay Leno, με κορμί θανατηφόρο, αλλά και η ακόμα πιο καυτή φωτογράφισή της για το τελευταίο τεύχος του Maxim!
Γεμάτη χαρά για τα κολακευτικά σχόλια που απέσπασε από τον παρουσιαστή και φυσικά το κοινό, η star δήλωσε, και μας καράφλιασε: «Αυτή τη στιγμή νιώθω πιο σέξι από ποτέ»!
Christina τι λες; Θα πάρεις επιτέλους μια απόφαση; Μην γκρεμίζεις σε παρακαλώ πολύ την εμπιστοσύνη που έχουμε προς το πρόσωπό σου...