Ποια superstar εμφανίστηκε στα Emmys με... περούκα;

Γωγώ Φούντα
Ποια superstar εμφανίστηκε στα Emmys με... περούκα;

Και όχι για να κάνει εκκεντρική εμφάνιση!

Μπορεί να μη βρίσκεται πάνω στο άνθος της ηλικίας της αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θέλει να είναι ωραία και σέξι, πόσο μάλλον όταν έχει υπάρξει μία από τις πιο ωραίες παρουσίες του κινηματογράφου!

Ο λόγος για την Raquel Welch η οποία εμφανίστηκε στην τελετή των βραβείων Emmy και κυριολεκτικά έλαμπε! Ωστόσο, η 73χρονη star φαίνεται ότι δεν έχει συμβιβαστεί απόλυτα με τη ηλικία της και το πέρασμα του χρόνου, κάτι που αποδεικνύει και το γεγονός ότι εμφανίστηκε με... περούκα!

Όχι φυσικά σαν τις περούκες που φοράει η Lady Gaga για να συζητηθεί, αλλά περουκίνι για να φαίνονται τα μαλλιά της πιο πυκνά και φουντωτά! Και μπορεί το αποτέλεσμα να φαινόταν φυσικό, αλλά η διαχωριστική γραμμή στο μέτωπο, η οποία δεν είχε καλυφθεί επαρκώς, την πρόδωσε με αποτέλεσμα η εμφανισή της να βρίσκεται στο επίκεντρο για... λάθος λόγους!

Επειδή αντιλαμβανόμαστε τη φρίκη που ίσως να βιώνουν οι ωραίες και μοιραίες, όταν βλέπουν ότι μεγαλώνουν, έχουμε να προτείνουμε στην κατά τ΄άλλα υπέροχη Welch να χρησιμοποιεί make up με μεγαλύτερη κάλυψη από 'δω και στο εξής!