Ποιο αγγελάκι της Victoria's Secret αποκάλυψε ότι παίρνει επίτηδες κιλά πριν τα show του οίκου;

Γωγώ Φούντα
Ποιο αγγελάκι της Victoria's Secret αποκάλυψε ότι παίρνει επίτηδες κιλά πριν τα show του οίκου;

Aυτό θα πει, βαρέα κι ανθυγιεινά!

Το να είσαι αγγελάκι της Victoria's Secret εκτός, υποθέτουμε από τέλειο, είναι σίγουρα απαιτητικό και αρκετά αγχωτικό! Έχουν μείνει χαραγμένα στην μνήμη μας, άλλωστε, τα λόγια της Adriana Lima, η οποία έχει εξομολογηθεί ότι πριν από τα φημισμένα show του οίκου, τρέφεται αποκλειστικά με χυμούς και νερό!

Αν νομίζατε όμως ότι όλοι οι... άγγελοι ακολουθούν το εξαντλητικό πρόγραμμα της βραζιλιάνας καλλονής, κάνετε πολύ μεγάλο λάθος, διότι υπάρχει και ένας ο οποίος κάνει το ακριβώς αντίθετο!

Η Lindsay Ellingson λοιπόν, αποκάλυψε ότι η προετοιμασία της για τα show δεν περιλαμβάνει εξανλητική δίαιτα και γυμναστική αλλά... φαγητό! Όπως μάλιστα δήλωσε, προσθέτει στη διατροφή της φυστικοβούτυρο(!) αλλά και πρωτεινούχους χυμούς προκειμένου να δείχνει πιο... γεμάτη και καμπυλωτή, διότι απλά θεωρεί ότι έτσι η εμφάνισή της γίνεται πιο θηλυκή!

Την επόμενη φορά λοιπόν που κάποιος σας κατηγορήσει ότι καταβροχθίζετε δίχως αύριο, πείτε του ότι απλά ακολουθείτε τη διατροφή της Lindsay η οποία τυγχάνει να είναι από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του πλανήτη! Και ούτε γάτα ούτε ζημιά...