«Μακάρι να φόραγα καυτά σορτς, πριν αποκτήσω κυτταρίτιδα»: Ποια κορμάρα star το δήλωσε;

«Μακάρι να φόραγα καυτά σορτς, πριν αποκτήσω κυτταρίτιδα»: Ποια κορμάρα star το δήλωσε;

Έχει βαλθεί να μας τρελάνει!

Είναι μία από τις πιο γλυκές και φυσικής ομορφιάς star του Hollywood. Ποτέ δεν προκάλεσε, αφού είναι αφοσιωμένη στην ηθοποιία και φυσικά στην οικογένειά της. Εκτός από αψεγάδιαστο πρόσωπο, διαθέτει και αξιοζήλευτο κορμί. Μπορεί να είναι μανούλα, παρόλα αυτά διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα και σμιλεμένα κορμιά.


Ο λόγος φυσικά για την Jessica Alba, η οποία έχει βαλθεί να μας τρελάνει τελείως. Σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε ότι ήταν ιδιαίτερα ανασφαλής με το σώμα της. Ακόμη και όταν ήταν μικρότερη σε ηλικία (πριν καν γεννήσει), δίσταζε να φοράει καυτά σορτσάκια. Όπως η ίδια ομολόγησε παρατηρούσε διαρκώς το κορμί της και ένιωθε άβολα με αυτό. «Ήμουν πολύ “ψείρα“ με το σώμα μου. Μα ήταν τόσο αδύνατο και γυμνασμένο, πραγματικά γιατί το έκανα αυτό; Μακάρι να φορούσα καυτά σορτς όταν ακόμη το κορμί μου ήταν άψογο και χωρίς κυτταρίτιδα», σημείωσε. (Ότι τι; Θέλει να μας υπονοήσει ας πούμε ότι τώρα δεν έχει κορμάρα; Την αγνοούμε και συνεχίζουμε)


Η Alba δήλωσε ότι μεγαλώνοντας έμαθε να αποδέχεται τον εαυτό της όπως ακριβώς είναι. Τώρα πια είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση και αυτό βγαίνει προς τα έξω! Alba, συμμορφώσου. Ήσουν και είσαι θεά. Μην τρελαθούμε...