Πέτρος Κωστόπουλος: Για ποιο λόγο ταξίδεψε στην Αμερική

Πέτρος Κωστόπουλος: Για ποιο λόγο ταξίδεψε στην Αμερική

Τι σχέδια έχει για την εκπομπή του

 

Η τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει και όλα τα επιτελεία των καναλιών είναι σε θέση μάχης. Καλεσμένοι, θέματα, αποκλειστικότητες και χίλιες δύο λεπτομέρειες βρίσκονται στο τραπέζι των συνεργατών όλων των εκπομπών. Οι παρουσιαστές μαζί με τους αρχισυντάκτες και τους υπευθύνους καλεσμένων είναι από σύσκεψη σε σύσκεψη και ετοιμάζουν την σκαλέτα της εκπομπής, που σημαίνει ποιος και τι εμφανίζεται στη εκπομπή και πόση διάρκεια θα έχει.

O Πέτρος Κωστόπουλος όμως επέλεξε να επισκεφτεί την Αμερική και εκεί να ψάξει για φρέσκιες ιδέες και πρωτοτυπίες που μπορούν αν ενταχτούν στην ελληνική τηλεόραση.
Ο ίδιος ισχυρίζεται πως θέλει κάτι περισσότερο για την εκπομπή του από στήλες και πράγματα που τα βλέπουμε να επαναλαμβάνονται τα τελευταία χρόνια.

Τις προ κρίσης εποχές, ο εκδότης κα παρουσιαστής ταξίδευε πάντα τέτοια εποχή στη Νέα Υόρκη, κυρίως για λόγους αναψυχής, αλλά και για ψώνια. Αν φέτος επισκεφτεί ή όχι τα λαμπερά καταστήματα της 5ης λεωφόρου φανταζόμαστε θα το ανακαλύψουμε από τα ρούχα που θα φοράει στην καθημερινή πρωινή του εκπομπή.