Zac Efron: Οι σοκαριστικές φωτογραφίες που τον δείχνουν «λιώμα» από τα ναρκωτικά

Zac Efron: Οι σοκαριστικές φωτογραφίες που τον δείχνουν «λιώμα» από τα ναρκωτικά

Πώς διασκέδαζε 4 συνεχόμενες ημέρες με κοκαΐνη και έκσταση χωρίς καθόλου ύπνο.

Το άλλοτε καλό και φαινομενικά ξενέρωτο παιδί του Hollywood έδειξε τελικά πώς έχει ένα alter ego που εδώ και καιρό είχε κρύψει από όλους ή σχεδόν απ όλους, γιατί όπως αναφέρει το περιοδικό "People" ένα χρόνο πριν ο 25χρονος ηθοποιός άφησε τον εαυτό του να ξεφύγει σε ένα πάρτι.

Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει πώς «στεκόταν δίπλα μου και έλεγε συνεχώς "Είμαι ξύπνιος εδώ και τέσσερις μέρες, δεν έχω κοιμηθεί καθόλου"». Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο ηθοποιός συνήθισε να φτιάχνεται με κοκαΐνη και έκσταση και μάλιστα η διασκέδαση συνεχίζονταν για μέρες.

Όμως παρά την απροσεξία εκείνο το βράδυ ο Efron σε γενικές γραμμές ήταν προσεχτικός και κρατούσε τι κακές του συνήθειες καλά κρυμμένες.
Η εφημερίδα "The National Enquirer" δημοσιεύει μια φωτογραφία του νέου ηθοποιού που έχει λιποθυμήσει από τα ναρκωτικά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του. Πηγές της εφημερίδας ισχυρίζονται ότι χρησιμοποιούσε το παυσίπονο Oxycodone και μάλιστα το προμηθεύονταν από τον ντίλερ του Macauley Culkin.

Ο Efron υποτίθεται ότι καταπολέμησε τους δαίμονες του μετά τη δεύτερη επίσκεψη του σε κλινική αποτοξίνωσης ενώ όσοι τον έχουν δει πρόσφατα λένε ότι δείχνει υγιής και καλοδιάθετος.

Όμως το κεφάλαιο που λέγεται ναρκωτικά και άστατη ζωή έχει ανοίξει και φαίνεται ότι πολλοί είναι πρόθυμοι να μιλήσουν με λεπτομέρειες για το παρελθόν του star.