Δείτε την ετεροθαλή αδερφή της Lindsay Lohan που έκανε πλαστικές για να της... μοιάσει!

Γωγώ Φούντα
Δείτε την ετεροθαλή αδερφή της Lindsay Lohan που έκανε πλαστικές για να της... μοιάσει!

Και πλέον θεωρεί πως είναι πολύ πιο σέξι από τη διάσημη αδερφή της!

Μπορεί για πολλούς η Lindsay Lohan να είναι παράδειγμα προς αποφυγή αλλά υπάρχει και κάποιο άτομο στον πλανήτη που όχι μόνο θέλει να της μοιάσει, αλλά κατέφυγε μέχρι και στις πλαστικές επεμβάσεις προκειμένου να αποκτήσει την εμφάνιση της star!

Ο λόγος για την ετεροθαλή αδερφή της LiLo, Ashley Horn, κόρη του Michael Lohan και της παράνομης σχέσης του, Kristi, η οποία, παρά το γεγονός ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση και επαφή με τη διάσημη αδερφή της, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν περισσότερο τη... γονιδιακή τους σχέση για να λάβει κι αυτή την όποια δημοσιότητα της αναλογεί!

Σε συνέντευξή της στο In Touch, η φιλόδοξη νεαρά, αποκαλύπτει ότι αφέθηκε στα χέρια πλαστικού χειρουργού και ότι κυριολεκτικά πετσόκοψε το πρόσωπό της προκειμένου να μοιάσει όσο το δυνατόν περισσότερο στη Lindsay, τις καλές βέβαια εποχές, δηλαδή προ κατάρρευσης και της γνωστής πια νοσηλείας! «Έκανα ρινοπλαστική, λιποαναρρόφηση στα μάγουλα και το πιγούνι, ενώ έκανα πιο έντονα τα ζυγωματικά μου με ενέσεις λίπους! Δεν έχω πλέον κανένα πρόβλημα να πως ότι είμαι πολύ πιο ωραία και σέξι από την Lindsay», είπε η Ashley προκαλώντας αρκετά θα λέγαμε γέλια!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η διάσημη ηθοποιός, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να έχει καμία απολύτως επαφή και σχέση με την αδερφή της, όχι τόσο γιατί έχει κάτι μαζί της, αλλά γιατί δεν θέλει να υπάρχει τίποτα στη ζωή της που να της θυμίζει τον πατέρα της! Πάντως πιο ωραία από την Lohan δεν είναι! Βασικά δεν είναι καν ωραία!