«Το κέρατο και ο εθισμός στο sex δεν είναι λόγοι για να χαλάσει μία σχέση»! Ποια superstar το είπε;

Γωγώ Φούντα
«Το κέρατο και ο εθισμός στο sex δεν είναι λόγοι για να χαλάσει μία σχέση»! Ποια superstar το είπε;

H διάσημη ηθοποιός σε... ιδιαίτερες αποκαλύψεις!

Eίναι μία από τις πιο διάσημες, σέξι και στιλάτες ηθοποιούς του Hollywood. Ο λόγος για τη Gwyneth Paltrow, η οποία εκτός όλων των άλλων αποδεικνύεται τελευταία ότι είναι και πολύ ανοχτόμυαλη!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της λοιπόν, αναφέρθηκε, εκτός φυσικά από τη νέα της ταινία, στα προσωπικά της και κυρίως σε θέματα σχέσεων και γάμου! Μιας και παρόλο που σχεδόν κάθε χρόνο τα Μέσα την θέλουν να χωρίζει με τον εδώ και 10 χρόνια σύζυγό της Chris Martin, εκείνοι σε πείσμα όλων παραμένουν μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ενώ η υπέροχη σχέση που όπως υποστηρίζει έχει, της δίνει και το έναυσμα για να αναλύσει διάφορα σχετικά ζητήματα!

«Κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό και αντιμετωπίζει διαφορετικά προβλήματα. Δεν μπορώ να σου πως με σιγουριά αν θα συγχωρούσα το κέρατο γιατί απ'όσο ξέρω δεν μου έχει τύχει, αλλά θα το σκεφτόμουν πολύ γιατί θεωρώ ότι δεν είναι λόγος για να χαλάσει ένας γάμος ή μία δυνατή σχέση», δήλωσε η star.

Όπως είναι φυσικό η κουβέντα δεν θα μπορούσε να μην πάει και στις πρόσφατες αποκαλύψεις ότι είναι... εξαρτημένη από το sex: «Είμαι πολύ προοδευτικό και ανοιχτόμυαλο άτομο, οπότε αν μου τύχαινε ένας άντρας που είναι εθισμένος στο sex, δεν θα τον απέρριπτα! Ίσα ίσα που θα το έπαιρνα και ως μία ευκαιρία για... ιδιαίτερες εξερευνήσεις»!

Άραγε είναι όντως τόσο κουλ και άνετη, ή απλά είναι έξω από το χορό και... τραγουδάει;