Ποιο είναι το αγαπημένο ναρκωτικό της Miley Cyrus;

Ποιο είναι το αγαπημένο ναρκωτικό της Miley Cyrus;

Αυτό το κορίτσι δεν λέει να βάλει μυαλό!

Δεδομένου του ότι έχουμε μπουχτίσει από τις βλακείες της Miley Cyrus τελευταία, ας πούμε ότι δεν είναι και η πιο μεγάλη έκπληξη στον κόσμο οι τελευταίες της δηλώσεις. Παρόλα αυτά, αξίζει να αναφερθούμε μιας και η νεαρή σταρ αποτελεί πρότυπο για πολλά κορίτσια της ηλικίας της. Επιπλέον, είναι άλλο να λες ό, τι σου κατέβει στο κεφάλι και άλλο να δημοσιεύεται με τις ευλογίες του εκδότη χάριν μερικών πωλήσεων παραπάνω. Και πριν προχωρήσουμε στις δηλώσεις, να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στην Anna Wintour της Vogue που ακύρωσε ολόκληρο επί μήνες πολυδιαφημισμένο editorial μετά την απαράδεκτη εμφάνιση της Miley επί σκηνής στα VMA's.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τι συνέβη στην τελευταία συνέντευξη της όχι και τόσο μικρής Μιλού, στο Rolling Stone- μαζί με την γυμνή της φωτογράφηση.

"Το χόρτο είναι το καλύτερο ναρκωτικό στη Γη. Μια φορά κάπνισα ένα τσιγαριλίκι με peyote μέσα και είδα ένα λύκο να ουρλιάζει στο φεγγάρι. Το Hollywood βέβαια, είναι η πόλη της κόκας, αλλά το χόρτο είναι τόσο καλύτερο. Και η Molly (mix κοκαΐνης και MDMA), καλή είναι. Και το extacy. Είναι χαρούμενα ναρκωτικά αυτά. Σε κάνουν να θες να είσαι με φίλους. Είσαι έξω και κυκλοφορείς, δεν κλείνεσαι στο μπάνιο."

Και συνεχίζει: "Αλήθεια δεν μου αρέσει η κόκα. Είναι τόσο αηδία και σκοτεινή. Είναι ξεπερασμένη! Τόσο '90s". Ew."

Παραδέχεται επίσης πως στα 19α της γεννέθλια της έκαναν δώρο μια τούρτα Bob Marley με "ένοχο" περιεχόμενο και είχε μαστουρώσει για τα καλά.

Άντε μετά να κατηγορήσεις το Liam Hemsworth... Όσο για τα υπόλοιπα, ακούμε απόψεις!

Διαβάστε ακόμη:

Η Miley Cyrus καταρρέει επί σκηνής με το στήθος έξω! (φωτό)

Το αντίπαλον δέος της Miley Cyrus, Eliza Gonzalez είναι κούκλα! Ήταν όμως πάντα τόσο εντυπωσιακή;


Η απολογία της Miley Cyrus για την παράλογη εμφάνισή της στα VMA's