Οι καλύτερες ατάκες της εβδομάδας που πέρασε

Οι καλύτερες ατάκες της εβδομάδας που πέρασε

Την εβδομάδα που μας πέρασε διαβάσαμε και είδαμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα από τον χώρο της διεθνούς showbiz, είτε αυτά ήταν αστεία, είτε τραγικά, είτε απλά καπρίτσια των διασήμων. Κάναμε λοιπόν έναν μικρό απολογισμό και μαζέψαμε για εσάς τις καλύτερες ατάκες που ακούστηκαν τις τελευταίες επτά ημέρες. Απολαύστε:

Ryan Phillipe (για το πως εξήγησε στην μητέρα του τι σημαίνει D.I.L.F. (Dad I' ld Like To F*ck) και γιατί τον αποκαλούν έτσι οι γυναίκες): «Κοίτα, μαμά, αυτό σημαίνει πως είμαι ένας μπαμπάς που θα ήθελαν να κάνουν σεξ μαζί του»

Tyra Banks (για το τι πίστευε ότι θα κάνει μόλις ξεκινούσε τα μαθήματά της στο Harvard και την σκληρή πραγματικότητα): «Στην αρχή σκεφτόμουν "Ωραία, θα πάω στο Business School του Harvard και θα μένω στο Four Seasons λίγο πιο κάτω στον δρόμο". Και μετά μου είπαν "Κοπελιά, θα μένεις στην εστία"».

Neve Campbell (η πρωταγωνίστρια του Scream έχει διαφορετική άποψη για το τι αξίζει να μεταδίδεται στις ειδήσεις): «Είναι γελοίο. Θυμάμαι να παρακολουθώ τις ειδήσεις του CNN μια μέρα και, στο κάτω μέρος της οθόνης που περνούν τα τελευταία νέα, έγραφε κάτι του τύπου "H Beyonce δεν θέλει πια να την αποκαλλούν Bootylicious"».

Pink (η τραγουδίστρια ευχαριστεί με λίγη ειρωνία τους φαν της στο twitter, για την «συμπαράσταση» που της έδειξαν στο νέο της απαίσιο κούρεμα): «Η γυναίκα που με κούρεψε μου σφάγιασε τα μαλλιά. Τα μισώ. Σας ευχαριστώ που μου λέτε πόσο τα μισείτε κι εσείς. Με βοηθά πολύ».

Jon Cryer (ο συμπρωταγωνιστής του Charlie Sheen στο «Two and a Half Men» σπάει τη σιωπή του απέναντι στις κατηγορίες του Sheen πως είναι ένα «σατανικό πλάσμα»): «Η αλήθεια είναι πως, ναι, είναι γεγονός, είμαι ένα troll».