To Joy κάνει πρεμιέρα σήμερα!

To Joy κάνει πρεμιέρα σήμερα!

Το «JOY», επιστρέφει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, από σήμερα, Σάββατο 5 Οκτωβρίου, και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16.45.

Η ομάδα του «Joy» θα γεμίσει τα απογεύματα του Σαββάτου και της Κυριακής με μόδα, ομορφιά, συμβουλές για τα παιδιά και τις σχέσεις, μαγειρική, ιδέες για βόλτες στην πόλη αλλά και τη ζωή στο σπίτι.
Ακόμη, θα έχει προτάσεις για θέατρο και σινεμά και αγαπημένα πρόσωπα που έχουν ωραίες ιστορίες να μοιραστούν.

Το «Joy» θα συνεχίσει και φέτος στον ΣKAΪ να ψάχνει το μοντέρνο, το σημερινό σε μία δίωρη εκπομπή γεμάτη μουσική και τις πιο ωραίες εικόνες της καθημερινότητας.
Σύνθημα τους: «Joy είναι η ζωή όταν αποφασίζεις να δεις τα πράγματα αλλιώς...»

Στο πρώτο επεισόδιο του JOY το Σάββατο 5 Οκτωβρίου: η Εύα Αντωνοπούλου μιλάει πρώτη φορά για το γάμο της στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης και ο προπονητής μπάσκετ Φώτης Κατσικάρης μιλάει για την Εθνική Ελλάδος.

Στο επεισόδιο της Κυριακής η Μαρία Σολωμού περιγράφει πώς είναι να ζει στο ίδιο σπίτι με τον σύντροφό της, το παιδί της και τον πρώην άνδρα της και ο Μάνος Ιωάννου μιλάει για τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού.

Συντελεστές

Αρχισυνταξία: Νάνσυ Ζαμπέτογλου
Συντακτική ομάδα: Θανάσης Αναγνωστόπουλος (συνεντεύξεις, σινεμά), Γιάννης Αποστολάκης (μαγειρική), Νίκη Κάρτσωνα (διατροφή), Μίνα Μπιράκου (ομορφιά), Αννούσα Μελά (μόδα), Ίρις Καλφοπούλου (κατοικίδια), Ρομίνα Ξύδα (παιδιά), Νάνσυ Ζαμπέτογλου (συνεντεύξεις) Νέλλυ Σκουφάτογλου (σχέσεις), Μαίρη Μαργιέλη (έξοδος), Λευτέρης Λαμπράκης (ρετρό ιστορίες), Πάνος Ζόγκας, Κατερίνα Ιωακείμ, Εβελίνα Νύκτα.
Παραγωγός: Δημήτρης Αργυρόπουλος/Unique Media