Brooke Shields: «άδειασε» τον πρώην άντρα της Andre Agassi σήμερα το πρωί

Brooke Shields: «άδειασε» τον πρώην άντρα της Andre Agassi σήμερα το πρωί

Πάνω από δέκα χρόνια μετά το χωρισμό της με τον Andre Agassi η Brooke Shields σήμερα αποκάλυψε λεπτομέρειες του διαζυγίου τους.

 

Η Brooke Shields, διάσημη από την ταινία «The Blue Lagoon», θέλησε σήμερα στην εκπομπή «Today» να μιλήσει για το διαζύγιό της με τον Andre Agassi. Μαζί της στο πλατό ήταν η Laura Wasser, που μόλις κυκλοφόρησε το βιβλίο «It Doesn't Have to Be That Way: How to Divorce Without Destroying Your Family or Bankrupting Yourself» και φυσικά θέμα του τηλεοπτικού show ήταν το διαζύγιο.

Όταν, λοιπόν, η συζήτηση έφτασε στα διαζύγια όπου εμπλέκονται και παιδιά η Shields αποκάλυψε πως στο παρελθόν ο Andre της είχε πει «Πάλι καλά που δεν έχουμε παιδιά, αλλιώς δεν θα το έκανα καθόλου εύκολο σε σένα» και συνέχισε «Εκεί βρίσκεται και ο λόγος που δεν είμαι πια εκεί».

Agassi και Shields ήταν παντρεμένοι για δύο χρόνια όταν χώρισαν το 1999 και φαίνεται πως δεν έχουν καλές αναμνήσεις από την κοινή τους ζωή, καθώς στη βιογραφία του ο Andre αναφέρει μεταξύ άλλων πως δεν έπρεπε ποτέ να είχε παντρευτεί την Brooke.

Δείτε το βίντεο με την Brooke να μιλά για το χωρισμό της.