Δε χωράει αμφιβολία: Τα εξώγαμα διάσημων αντρών, που είναι ολόιδια οι μπαμπάδες τους!

Γωγώ Φούντα
Δε χωράει αμφιβολία: Τα εξώγαμα διάσημων αντρών, που είναι ολόιδια οι μπαμπάδες τους!

Και λογικά το test DNA κρίνεται περιττό!

Tα ήρεμα, λέμε τώρα νερά του Hollywood ταράχτηκαν για τα καλά, έπειτα από τις πρόσφατες αποκαλύψεις της Mia Farrow σχετικά με την πατρότητα του γιου της Ronan! Ναι όσο περνούν οι ώρες και οι μέρες, σύσσωμη η παγκόσμια κοινή γνώμη συμφωνεί σε ένα και μόνο πράγμα: Ο Ronan είναι σίγουρα γιος του Frank Sinatra και όχι του Woody Allen! Ακόμα κι αν η Farrow δεν επιβεβαιώνει και δεν διαψεύδει τίποτα, η ομοιότητα Sinatra με τον 25χρονο νεαρό είναι απίστευτη, κάτι που καθιστά σχεδόν βέβαιο τον ισχυρισμό της διάσημης ηθοποιού, παρά το γεγονός ότι αρχικά πολλοί πίστεψαν ότι είναι μία ακόμη τρέλα του θολωμένου της μυαλού!

Και επειδή φυσικά τα Μέσα αγαπούν τα σκάνδαλα, και κυρίως τα ερωτικά μπερδέματα των star, η Daily Mail, έκανε ένα μικρό αφιέρωμα, σε όλους αυτούς τους διάσημους μπερμπάντηδες, οι οποίοι είχαν κατά καιρούς διπλή ζωή! Αποτέλεσμα φυσικά ήταν η ύπαρξη εξώγαμων παιδιών, των οποίων μπορεί κάποιοι αρχικά να αρνούνταν την πατρότητα, αλλά το περίφημο πλέον test DNA αλλά και η εξωτερική, τρομακτική θα λέγαμε, ομοιότητα, των διάσημων αντρών, με τα love-children όπως συνηθίζουν να τα αποκαλούν, δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης.

Παρακάτω λοιπόν σας έχουμε τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα, για να συνειδητοποιήσουν επιτέλους οι άτακτοι κύριοι ότι μπορούν πολύ εύκολα να... πιαστούν στα πράσα!