Τι συνέβη στον Joaquin Phoenix και στα 38 του μοιάζει με 60;

Τι συνέβη στον Joaquin Phoenix και στα 38 του μοιάζει με 60;

Γιατί κακογέρασε έτσι;

Κανείς δεν αμφιβάλλει για την υποκριτή του δεινότητα. Απεναντίας, ο Joaquin Phoenix θεωρείται και όχι άδικα ένας από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς της γενιάς του. Αυτό για το οποίο έχει χυθεί πολύ μελάνι, είναι οι εκκεντρικές του εμφανίσεις και πολύ περισσότερο οι δηλώσεις του. Μόλις ανακοινώνει ότι εγκαταλείπει τον κινηματογράφο για να ασχοληθεί με τη μουσική, τα παίρνει πίσω αργότερα και δεν τηρεί τίποτε από όσα λέει και ευτυχώς γιατί ταλέντα σαν και αυτόν σπάνια βρίσκονται.

Αν και τον τελευταίο καιρό έχει αραιώσει τις εμφανίσεις του στα Media, πρόσφατα φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού "New York" και μίλησε για την ταινία που ετοιμάζει με τίτλο "Her". Όμως εκείνο που έκανε εντύπωση ήταν η εικόνα του.
Ο 38άχρονος ηθοποιός (κλείνει τα 39 στις 28 Οκτωβρίου) δεν θυμίζει σε τίποτε τον παλιό καλό του εαυτό. Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία άνετα κάποιος θα μπορούσε να θεωρήσει ότι είναι τουλάχιστον 60 χρονών. Η έκφραση, τα μάτια του και οι ρυτίδες, δείχνουν άνθρωπο ταλαιπωρημένο από το χρόνο, κάτι που αμφιβάλλουμε ότι ήταν η αρχική πρόθεση του φωτογράφου. Δεν είναι αυτή εικόνα 38άχρονου star του Hollywood. Ο Joaquin χρειάζεται επειγόντως ρεκτιφιέ.